Første vintertur til Torgauten fort

Den siste dagen jeg var ute med kameraet i vinterværet gikk til Torgauten fort i Onsøy. Et fort jeg har besøkt ganske mange ganger nå, men det er faktisk første gang jeg er på fortet på vinterstid, ikke minst med masse snø! Torgauten fort var åpenbart ikke noe turområde om vinteren, for her var det bare dyrespor å se i snøen. Så da var de bare å vasse vei i snøen opp til fortet! Ekstra fint blir det selvfølgelig når man kan få tatt bilder uten at all snøen har blitt tråkket ned overalt. Så jeg måtte derfor være forsiktig med hvor jeg gikk selv og tok bilder etterhvert som jeg gikk fra sted til sted, hele tiden unngå å lage fotspor i snøen før jeg skulle ta bilde. Men etterhvert ble det vanskeligere og vanskeliger og mine egne fotspor kom nok på med noen bilder. Må si at det var utrolig fint på Torgauten fort med all denne snøen!

Dette ble derfor de siste bildene jeg tok mens vi hadde skikkelig vinter og kulde i distriktet! Men synes i grunn at jeg rakk å komme over ganske mye i løpet av en søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag! På hverdagene var ute og tok bilder i pausa mi på jobben. Dette er alle vinterbildene jeg tok i tillegg til Torguaten fort:

Frostrøyk og sola på vei opp over Isegran (24.01.16)
Hvalsund i vinterprakt (31.01.16)
Papper, Bukta og Flåtan (31.01.16)
Pikesten fyr og Brattestø i vinterdrakt (31.01.16)
Fredrikstadbrua og morgenen og ettermiddagen (01.02.16)
Saltholmen i vinterdrakt (03.02.16)
Full vinter og frostrøyk på Lervik (03.02.16)
Et utrolig fargespill over Dammen på Foten (04.02.16)
StenKunstHvaler på Rødshue: Stein – Hav – Himmel (06.02.16)
Vintermagi på Edholmen (06.02.16)
Winter wonderland på Kjøkøy fort (06.02.16)
Vinter på Elingaard herregård (07.02.16)
Siste stopp Engelsviken (07.02.16)
Homlungen fyr badet i sol og snø (08.02.16)

                                                                                    

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2016/02/10/forste-vintertur-til-torgauten-fort/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.