Hvalsund i vinterprakt

Etter Isegran endte jeg opp på Vesterøy og en tur til Hvalsund som er på vei ned til Papper. Men selv med både stupebrett og stige opp fra vannet, ehh isen, fristet det ikke med et «friskt» dypp i vannet. Det var riktignok ikke like kaldt på Hvaler som det var på Isegran, men det var fortsatt full vinter. Derfor var man godt kledd, skodd med vinterboots og med brodder på. Greit å prøve å sikre seg så godt som mulig, så man holder seg på beina. Litt «kranglete» lysforhold med snø som ligger i skyggen og snø som får den veldig gule morgensolen som var på vei opp over horisonten. Derfor ble det nok litt kompromiss mellom disse to som ble resultatet til slutt.

         

Jeg ble liksom ikke helt fortrolig med hvordan jeg redigerte bildene den første gangen, så jeg gjorde et nytt forsøk:

         

Hva fungerte best?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2016/01/31/hvalsund-i-vinterprakt/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.