Frostrøyk og sola på vei opp over Isegran

Etter omlag tre uker «tørke» har jeg den siste uka vært veldig aktiv med kameraet igjen. Først ut var en tur til Isegran søndag for en uke siden! Jeg var ute av døra før soloppgang og det var ikke mindre enn 18 kuldegrader ute! Det var derfor  bare å kle seg godt og bite tenna sammen! Jeg hadde egentlig tenkt meg lengre utover i retning Hvaler, men jeg endte opp med å stoppe opp på Isegran først. Og jeg hadde en fin runde på Isegran i kulda, med frostrøyken fra elva og sola som var på vei opp over horisonten! Jeg så også Anno-landsbyen på Isegran for aller første gang. Jeg hadde på det tidspunktet ikke sett en eneste episode av Anno, så jeg ante på forhånd ikke hvordan det så ut, eller hvor jeg kom til å finne denne «landsbyen». I ettertid har jeg riktignok sett på alle de 12 episodene av Anno som har blitt sendt hittil!

Selv om jeg var godt kledd fra topp til tå i kulda, var det en ting som ble ganske plagsomt etterhvert, og det var dugging på brillene mine. Det er jeg forsåvidt vant til, men når det i tillegg var så kaldt som det var, så frøs duggen til is etterhvert også. Så jeg hadde min svare strev med å holde brillene dugg- og isfrie. Enkelte bilder ble tatt mer eller mindre i «blinde» på grunn av dette. Men jeg gjorde det beste ut av det og det var lettere når jeg etterhvert sørget for å fjerne duggen med en gang. Det enkleste var å ta av seg brillene og «vifte» dem litt frem og tilbake i kulda. Da forsvant duggen, men den var på plass igjen så fort jeg tok kameraet opp til øyet for å ta bilder. Det hadde nok vært mye mer praktisk med linser akkurat her. Men nå er det riktignok ikke så mange dagene i løpet av et år det er så kaldt heldigvis!

                              

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2016/01/24/frostroyk-og-sola-pa-vei-opp-over-isegran/

2 kommentarer

  • Rigmor E Galtung28 januar, 2016 kl 02:33

  Flotte bilder og gode motiv. Var nok en fin tur, å rusle der ut en slik fin dag

  • kak28 januar, 2016 kl 04:55
   Forfatter

  Takk for det, Rigmor!

  Jeg hadde en veldig fin søndag morgen på isegran for litt over to uker siden! Måtte ut og sikre meg noen vinterbilder før mildværet skulle komme! Jeg var derfor ute og tok bilder søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i forrige uke! Det kommer med andre ord mye mer bilder fremover! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.