Kjølig morgen, men vi fikk se sola!

Selv om det bare såvidt var under frysepunktet i morges, opplevdes det som ganske kaldt. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at jeg skulle ta med meg speilrefleksen og ta litt bilder i pausa mi i dag. Derfor hadde jeg også pakket med lue og hansker, for å ikke fryse fingrene av meg mens jeg holder på og tar bilder. Det har vært stedvis glatte veier i distriktet i morgentimene i dag, uten at jeg har merket noe særlig til det. Men jeg har måttet fyre mer i bussen enn hva jeg har gjort på lenge. Jeg valgte også å beholde jakka på inntil jeg hadde tomkjørt ut til Torpekrysset i Onsøy. Da var det bekmørkt ute, så jeg så ikke noen grunn til å prøve å ta noen bilder, da jeg visste at jeg kom til å ha litt mer tid til overs på andre tur som også starter i Torpekrysset.

Jeg tok derfor noen bilder av bussen med speilrefleksen for aller første gang. Men jeg må si at jeg savnet VR, jeg måtte skru opp ISO en del for å få tatt bilder på frihånd i mørket. Men jeg fikk nå tatt noen bilder som fungerer greit. Etter at jeg hadde kjørt første del av skiftet mitt i dag som består av to turer fra Torpkrysset, var sola på vei opp og jeg bestemte meg raskt for å ta litt bilder av Fredrikstadbrua i soloppgangen før jeg tok en tur inn i Gamlebyen. Jeg prøvde å gå en litt annen vei enn sist jeg var i Gamlebyen, men noen bilder av de samme motivene dukker nok opp. Det er nok ikke til å unngå. Bildene fra denne turen vil dukke opp etterhvert. Når jeg var ferdig med andre del av skiftet mitt i dag, hadde jeg gått 7.610 skritt i dag. Nå sies det vel at man må gå minst 10.000 skritt for at det skal ha noen effekt som trening, men alt er bedre enn ingenting, er det ikke?

      

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/11/25/kjolig-morgen-men-vi-fikk-se-sola/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.