Fredrikstadbrua i soloppgang

Når jeg hadde med meg speilrefleksen på jobb tirsdag, en kjølig morgen hvor vi faktisk fikk se sola, fikk jeg tatt en del bilder av Fredrikstadbrua i soloppgangen. Jeg hadde planlagt å ta en tur innom gamlebyen i Fredrikstad, men fikk dette som et bonus. Jeg tok først noen bilder fra østsiden, like i nærheten av hvor jeg parkerer bilen min på jobb hver eneste dag. Så var det bare å komme seg over på den andre siden, for å få soloppgangen i bakgrunn av Fredrikstadbrua. Det er første gang jeg tar bilder av Fredrikstadbrua i soloppgangen fra den siden. Så og si alle bildene jeg har tatt av Fredrikstadbrua hittil har vært fra østsiden. Men jeg har tatt noen få nattbilder fra vestsiden tidligere. Jeg håper på flere dager fremover hvor jeg kan få glede av å ha med meg speilrefleksen i pausa mi på jobb!

                            

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/11/29/fredrikstadbrua-i-soloppgang/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.