Fredrikstad sentrum en dag i november

En dag tidlig i november gikk jeg meg en tur i Fredrikstad sentrum, primært på bryggepromenaden for å ta litt bilder. Og dette er resultatet. Mye av den nye gangbrua i Fredrikstad sentrum og bygningene på Beddingen. Flere av disse motivene kan man gjøre ganske mye ut av, monumentet eller hva man skal kalle det etter Fredrikstad Mekaniske Verksted er jo et kunstverk i seg selv. Jeg har tatt bilder av dette monumentet om natta tidligere, det er opplyst og i forskjellige farger. Det er ikke så ofte jeg går rundt og leter etter fotomotiver på denne måten. Som regel har jeg bestemt meg for hva jeg skal ta bilder av før jeg drar ut. Men noen ganger har man ingen «store prosjekter» på gang, da leter man etter de mindre prosjektene isteden.

                                                                                           

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/11/30/fredrikstad-sentrum-en-dag-i-november/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.