Sykkeltur til sentrum

Det var en stund siden sist nå, så idag har vi begge vært ute en tur med sykkelen igjen. Litt kortere tur enn hjem fra Biltema, men allikevel ble det noen kilometer idag også. Syklet først ned til sentrum via Mosseveien for en tur innom Hagbart Jacobsen fargehandel for å sjekke om de hadde «teppe på rull» som brukes i modellbilene, men det hadde de dessverre ikke. Deretter bar det videre til Evjekaia hvor vi kjøpte oss en brus og en Royal banansplitt is! Den isen er bare så utrolig god! Vi har også kjøpt Royal banansplit i boks, men må innrømme at det er mye bedre å få den på pinne med den gode Royal-sjokoladen utenpå! Anbefales på det sterkeste!

Syklingen i sentrum denne gangen prøvde jeg å foreta på gangstiene, men det var jaggu ikke en enkel oppgave. Det går naturlig nok fotgjengere både her og der, barnevogner og andre ting som gjør at det ikke er bare bare å sykle på gangstiene. I tillegg er det selvfølgelig opp og ned av fortauskanter hele tiden. Billistene kan si hva de vil, men det er faktisk mye enklere å sykle ute i veien sammen med bilene, man kan selvfølgelig ha vett på å holde seg inn til siden, og ikke sykle midt i veien. Må innrømme at jeg har selv irritert meg over syklistene i veien som bilist, men det er jaggu ikke bare bare for syklistene å sykle på gangstiene heller. I hvertfall ikke i sentrum. Alle andre steder benyttes selvfølgelig gangstien når den finnes. Tryggere for alle parter!

Veien videre gikk innom vår faste butikk, nemlig Sonjas mathus på Frydenberg (Kiwi), hvor det ble kjøpt mer å drikke, en liten matbit og noe godteri til tv-kvelden i kveld! 😉 Neste stopp var GEAS-bygget på Christianslund hvor jeg skulle ta ut penger til månedskortet på bussen. Jeg fylte opp månedskortet sist den 06.06.06, så da er det ikke mange dagene til det går ut, siden det gjelder i 30 dager av gangen. Da er det utrolig greit å ha penga på seg når måndskortet blir avvist! Nå er det vel ikke lenge til jeg slipper å fylle på månedskortet mitt vel? 😀

Deretter var det den værste delen av turen som gjenstod, nemlig «klatringen» opp fra Christianslund og opp til Kvernhuset ungdomsskole, her går det slakt oppover over en lang strekning, og i grunn «tråkking» hele veien. Må innrømme at det ble en liten pause litt før Kvernhuset, men når man først kom seg opp til Kvernhuset var det så og si å trille hjem til Veum! Det er kjipt å «tråkke» oppover, men det er jaggu deilig å trille i full fart i nedoverbakke! Da legger man ikke så mye merke til at det er kjempevarmt ute heller!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/04/sykkeltur-til-sentrum/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.