Fredrikstad sentrum en dag i desember

Nærmere bestemt lille julaften. Jeg hadde et skift som hadde fått noen «huller» pga manglende skolekjøring, og jeg hadde derfor bestemt meg for å utnytte disse betalte pausene til å ta litt bilder. Også pausa mi litt senere hadde jeg tenkt å tilbringe med kameraet, da jeg hadde hatt store problemer med å rekke tilbake på jobb pga masse kø dagen i forveien. Men de første bildene ble tatt ikke langt fra der jeg parkerte bussen ved spor 13 mellom Torvbyen og Glemmen kirke. Og selv om jeg vet at det heter Fredrikstad politistasjon, så er det uten tvil Fredrikstad politikammer jeg kaller det fra gammelt av. Jeg må innrømme at dette var en ganske kald affære, da jeg ikke tok på meg ytterjakka. Jeg hadde bare på meg den blå genseren som hører til uniformen vår. Men jeg hadde ikke tenkt å være så lenge ute heller. Men det blir jo alltid lengre enn man hadde tenkt, ikke sant?

Fredrikstad politistasjon

    

Her er to bilder tatt av politistasjonen den gangen det het Fredrikstad politikammer på 90-tallet:

 

Torvbyen

  

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/01/01/fredrikstad-sentrum-en-dag-i-desember/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.