Glemmen kirke

Jeg benyttet også anledningen på lille julaften å ta noen bilder av Glemmen kirke, en kirke jeg har tatt av bilder av tidligere også, men da i dagslys. Jeg merket ganske fort at mitt gamle speilreflekskamera ikke er like god på å fokusere i dårlig lys enn hva mitt nye er. Men jeg fikk allikevel noen brukbare bilder. Alt er tatt på frihånd, på denne tiden av døgnet hadde det nok vært å foretrekke å ta bilder på stativ for å kunne slippe høy ISO og ikke minst få litt mer dybdeskarphet. Glemmen kirke er forøvrig bygget i mur og oppført i 1853 og har 300 sitteplasser. Glemmen kirke brant forøvrig i 1944 og ble gjenoppbygd i 1949. Hvor mye kirken ble skadet under brannen i 1944 vet jeg ikke.

         

Her er bildene jeg tok av Glemmen kirke i 2006:

              

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/01/01/glemmen-kirke/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.