Glemmen Gamle Kirke i høstfarger

Jeg var en tur innom Glemmen Gamle Kirke på vei for å ta bilder av noe annet for et par uker siden. Egentlig bare for å ta noen testbilder av kirken i høstfarger, og bildene ble vel ikke så aller værst. Men skal jeg ta bilder av kirker, bør jeg egentlig ha mer vidvinkel enn jeg brukte ved dette tilfellet. Det er utrolig mye mer gøy, og ikke minst lettere, å bruke 10 mm (tilsvarer 15 mm) enn 16 mm (som tilsvarer 24 mm). Da unngår man å få med en del rundt som man ikke ønsker å ha med, ulempen hvis man ser det slik, er at kirken ser litt «forvrengt» ut. Det vil si at perspektivet blir litt unormalt. Alt som er nærme ser mye større ut enn det som er litt mer på avstand. Men jeg synes det bare er gøy. Så neste gang blir det nok enda mer vidvinkel tenker jeg! Hvis man ønsker å lese mer informasjon om kirken som er Fredrikstads eldste bygning bygget på 1100-tallet, besøk linken helt i starten!

       

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/11/14/glemmen-gamle-kirke-i-hostfarger/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.