Gamle Rolvsøysund bro – som dag og natt

Jeg har en stund hatt lyst til å ta bilder av Rolvsøysund bro når mørket stiger på og lyskuplene på hver sin side av brua tennes. På vei hjem fra en fototur her forleden fikk jeg den anledningen! Og Rolvsøysund bro er ikke noe mindre fotogen i denne typen lys, spør du meg! Hadde tilfeldigvis en liten prat om Rolvsøysund bro i går, og jeg er utrolig glad i ta bilder av denne brua, i likhet med f.eks Fredrikstadbrua. Så jeg vender stadig tilbake for å ta noen bilder i forskjellig lys. Denne gangen legger jeg ut bilder – som dag og natt – tatt på to forskjellige dager. De er også tatt fra helt forskjellige vinkler. Kveldsbildene ble tatt en times tid etter solnedgang og er tatt fra de samme stedene som jeg pleier å bruke, mens dagbildene er tatt fra den nye Rolvsøysund bro. Jeg var først nede ved starten av Rolvsøysund bro på Greåkersiden, men fikk ikke den bakgrunnen og det lyset jeg ønsket derfra. Derfor var det bare å komme seg ut på nye Rolsøysund bro isteden.

                          

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/01/11/rolvsoysund-bro-som-dag-og-natt/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.