Mine gamle konsertbilder

Når jeg jobbet som pressefotograf i Demokraten igjennom store deler av 90-tallet var det en ting jeg var spesielt glad i, nemlig å ta konsertbilder. Det gjorde selvfølgelig ikke noe om jeg likte musikken i utgangspunktet heller. Den eneste ulempen med å jobbe i en morgenavis med en deadline, var at man sjeldent fikk oppleve hele konserten. Men noen av dem fikk jeg heldigvis med meg mesteparten av. Dette er bare et lite knippe av bildene jeg tok, høydepunktene om du vil. Seigmen var jeg på konsert med to ganger, Apoptygma Berzerk var jeg også på konsert med to ganger, Raga Rockers var jeg på konsert med to ganger, hvor mange ganger jeg var på konsert med CC Cowboys har jeg overhodet ingen oversikt over. Det var ganske mange ganger. Karrieren startet med at alt ble tatt i svart/hvitt, mens fargefilmen kom etterhvert. Alle disse bildene er tatt med mine første analoge speilreflekskameraer.

Seigmen

                   

Apoptygma Berzerk

                                     

Raga Rockers

                       

CC Cowboys

                                                           

Frost

                   

Radionettes

          

Cronos Titan

deLillos

  

Elisabeth Andreasson

 

Equinox

 

Hokus Pokus

Jan Eggum

Neurosis

Øystein Sunde

September When

 

Trine Rein

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/11/03/mine-gamle-konsertbilder/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.