Mine første trasèer i bussen

I dag startet vi dagen med å gå igjennom billettmaskinen igjen, i grunn gjøre akkurat det samme som i går, den store forskjellen var at i dag var jeg ikke like forvirret over de tre forskjellige måtene å kjøre ut billetter. Å kjøre ut billetter fungerer i grunn ganske greit nå, det samme med å belaste kort og fylle opp kort. Det blir nok sikkert litt annerledes når man kommer seg ut i rutebussen med passasjerer, men er uansett greit at man føler at billettmaskinen er grei før man hiver seg ut på en rute. Vi gikk også igjennom hvordan vi skulle få skrevet ut en kontrollkvittering som kontrollørene som kommer ombord i bussen for å kontrollere passasjerenes billetter skal ha.

Vi avsluttet dagen idag med å kjøre opp tre forskjellige trasèer. Først 358 (Lundheim-Begby, så 359 (Begby-Moen) og til slutt 361 (Moum Lokal). Etter 361 var klokka såpass at det ville være omtrent ufremkommerlig i Fredrikstad sentrum, og vi valgte derfor å ta kvelden. Vi avtalte når vi skulle møtes på mandag. Jeg har ikke blitt spurt om det, men jeg har selv spurt om jeg kan få lov til å starte mandagens skift, nemlig tre Glommaringen-turer på riksvei 109. Det er en enkel trasè, den går i grunn bare opp og ned riksvei 109 mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Da får jeg trening i kjøring med passasjerer og å kjøre ut billetter! Første avgang fra Fredrikstad er kl 9:45. Etter disse tre turene er det lunsj, og etter lunsj er det ny buss og en tur til Lisleby før det skal kjøres en Glommaring på riksvei 111 og tilbake på riksvei 109. Resten av dagen er Lisleby-kjøring, rute 355 og 356. Jeg har derfor på vei hjem idag vært en tur innom Dressmann for å få tak i ett par hvite skjorter som jeg kan bruke på jobb! Jeg må ha flere, men det var så mange de hadde i rett størrelse idag.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/29/mine-forste-traseer-i-bussen/

1 kommentar

    • Arild Kristiansen29 september, 2006 kl 23:09

    Hei Ken.Kjekt å se at selvtillitten og motivasjonen er på topp,men vær varsom så du ikke kjører i gang for tøft.Uansett synes jeg du er utrolig engasjert og positiv.Det er mor å se.Så lykke til og tvi tvi.Klem

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.