Men stjernene mine var ikke borte allikevel

På mandag var jeg en tur oppom Kvernhuset ungdomsskole for å ta noen bilder på en «location» jeg har med en masse stjerner. Men da var jeg helt overbevist om at disse hadde blitt fjernet og erstattet med annen grafikk på bakken i skolegården. Men jeg slo meg liksom ikke helt til ro med at de faktisk var borte. Det har seg slik at det er tre forskjellige «skolegårder» bak bygget, og jeg hadde bare vært oppom to av dem. Det værste var at den første jeg var oppom, men snudde og gikk tilbake igjen veldig fort, viste seg å være nettopp plassen for disse stjernene. Så stjernene mine var ikke borte allikevel! Noe bildene i dette vedlegget er ett synlig bevis på! Barnslig morro kanskje, men allikevel synes jeg det blir litt ekstra kult med disse stjernene på bildene av et par Converse All Star.

I dag har jeg hatt en litt alernativ dag som bussjåfør, jeg har ikke kjørt buss og jeg har heller ikke hatt vernedag. Jeg har derimot vært på et møte i sammenheng med «kompetanseløftet» i bussbransjen. Vi i BorgBuss skal snart inn på bussbransjeavtalen og skal derfor også igjennom det frivillige kompetanseløftet. Men hvem takker nei til ekstra kroner i lommeboka? Vi går ihvertfall veldig spennende tider i møte. Jeg for min del får en ganske variert hverdag fremover, siden jeg både skal kjøre buss, jobbe med vernesaker, jobbe med kompetanseløftet og ikke minst delta på både styre- og medlemsmøter i fagforeningen på jobben.

I dag har jeg forøvrig også vært en tur innom Elkjøp Megastore som har åpnet i «nye» lokaler i Dikeveien! Det var mildt sagt en enorm butikk! Gamle Elkjøp og Lefdal for den saks skyld er jo ganske store butikker, men dette tok mildt sagt kaka! Elkjøp Megastore har åpnet i dag, så det var mildt sagt rimelig kaos i Dikeveien i dag. På vei opp til Elkjøp Megastore var det ikke noe særlig trafikk til/fra butikken, men når jeg skulle derfra igjen, stod køen nesten hele veien. Jeg skulle egentlig bare innom for å sikre meg en Blu-ray-kopi av «2012» til 99 kroner, men jeg endte opp med å kjøpe totalt fem filmer på Blu-ray. I motsetning til «gamle» Elkjøp var det ganske mye mer lavpris-Blu-ray, og det er selvfølgelig som musikk i mine ører! Veldig mye film til 99 kroner stykket, men også noen få til 49 kroner, men det gjaldt vel i grunn bare de tre første Rambo-filmene. På DVD var det også ett enormt utvalg, helt fra 9 kroner filmen og oppover!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/05/26/men-stjernene-mine-var-ikke-borte-allikevel/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.