Det hvite helvette er borte

Torsdag i forrige uke lavet snøen ned i store mengder, og det skapte kaos som vanlig på veiene i distriktet. Som nevnt forrige uke var jeg på jobb når snøen falt, og det tok naturlig nok lengre tid å komme seg frem enn normalt. Spesielt gjaldt det sentrum og Fredrikstadbrua. I de påfølgende dagene gikk i grunn trafikken som normalt, se bort fra at man måtte ta det litt roligere enn på sommerføre. Men det tok ikke lange stunden før det bare var i busslommene det fortsatt var glatt. Nå derimot er alt det hvite og den glatte isen borte vekk, og slik håper jeg at det forblir fremover! Er det noe jeg overhodet ikke har noe glede av, så er det snø, is og annet pakk. Ikke står jeg på ski, ikke liker jeg å ake, ikke synes jeg at snøen gjør det enklere å ferdes på veiene eller som fotgjenger. Så hvorfor skulle jeg ønske meg snø? Det måtte isåfall for å få det litt hyggelig på julaften og nyttårsaften. Men når man ikke fåt hvit jul eller hvit nyttårsaften, hva er poenget med faenskapen? Nei, nå håper jeg varmegrader og «sommerføre» frem til våren!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/01/15/det-hvite-helvette-er-borte/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.