Superfamily fra Moss er historie

Jeg må si at jeg synes det er veldig kjedelig når jeg leste for noen timer siden at Superfamily er historie på deres facebook-side. Jeg fikk et tips om Superfamily allerede i september 2009 av pappa og benyttet anledningen til å sjekke dem ut på Spotify. Jeg skrev litt om dem i oktober 2009 og november 2009 også. Superfamily ble startet i 2002 og de ga ut sin første utgivelse i 2004 som var «Champagne EP». Etter det har albumene kommet fortløpende med «Back In Paris» i 2005, «Warszawa» i 2007, «Guns Tonight» i 2009 og «All American» i 2013. Det albumet jeg liker aller best av disse 5 utgivelsene er uten tvil «Warszawa» som kom i 2007. Her er meldingen som Superfamily la ut på sin facebook-side:

Kjære alle sammen.

Etter 10 år med Superfamily har vi bestemt oss for å legge ned bandet. Tusen takk for følget. Vi er evig takknemlige for disse årene. Det er vanskelig å beskrive hvor bra det har vært å spille i dette bandet og reise landet rundt for å spille konserter for dere. Samtidig har bandvirksomheten overskygget nesten alle andre deler av livet, og nå har medlemmene ulike ønsker om hva de vil gjøre fremover. Noen vil fortsette å jobbe med musikk og andre vil prioritere andre ting. Richard fortsetter med sitt band Level&Tyson, Kim og Richard starter et nytt band og etablerer et studio på Økern i Oslo, og Martin fortsetter med mossebandet Strupene og vil i tillegg prøve å finne en idé til et nytt band i Oslo.

Gjennom karrieren har vi samarbeidet og fått hjelp av veldig mange flinke folk – flere enn vi kan liste opp her. Hvis vi likevel skal trekke fram et par stykker, må det være Torgeir, Anders og de andre på Goldstar Music og Propeller Recordings, som var uvurderlige i etableringen av Superfamily, og helt spesielt Kåre Vestrheim.

Takk til alle som fulgte oss disse årene!

Det er ikke uvanlig at band og artister velger å gjøre andre ting i løpet av karrieren, men det er alltid kjedelig når det skjer med band eller artister som du liker selv. Men som de har skrevet i meldingen ovenfor, fortsetter flere med musikk i forskjellige prosjekter, mens andre har valgt å konsentrere seg om andre ting enn musikk. For de av dere som av en eller annen grunn ikke har hørt om Superfamily enda, bør sjekke dem ut på Spotify, Wimp eller lignende streamingtjenester!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2013/08/06/superfamily-fra-moss-er-historie/

2 kommentarer

  1. Ja, må si jeg ble litt trist selv når nyheten kom igår om at Superfamily går inn i historiebøkene som band. Kommet mye bra musikk fra de kantene. Men vi får se da, om noen av de andre prosjektene faller i smak.

    • kak9 august, 2013 kl 01:29
      Forfatter

    Ja, det blir jo nevnt to band og muligheten for et nytt band i Oslo i meldingen fra Superfamily:

    Level & Tyson og Strupene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.