Lockheed Martin Hercules sirklet over Sarpsborg

På vei igjennom Sarpsborg oppdaget jeg at et Lockheed Martin C-130 Hercules sirklet lavt over Sarpsborg. Jeg la først merke til at det lå i en veldig krapp sving og etter kort tid kom den tilbake. Jeg stoppet derfor i ei busslomme og fikk tatt noen få bilder av flyet. Som etter hva jeg kan skjønne er et Lockheed Martin C-130 Hercules som det norske forsvaret bruker. Hercules-flyet gjorde dette en 3-4 ganger før det fløy videre sydover. Jeg har overhodet ingen anelse hvorfor den gjorde dette. Synd at jeg ikke hadde med meg mer enn maks 50 mm, for da hadde jeg hatt mulighet til å ta enda bedre bilder. Bildene som jeg har valgt å legge ut i dette innlegget er ganske heftig beskjærte bilder. Jeg har derfor måttet både kjøre litt støyreduksjon og oppskarping for at det skulle bli såpass bra. Men artig å se et slikt fly på såpass nært hold i lufta.

 

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/04/26/lockheed-martin-hercules-sirklet-over-sarpsborg/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.