Veteranbussgruppa i Sarpsborg

Sarpsborg Arbeiderblad har idag hatt en artikkel om veteranbussgruppa i Sarpsborg. SA har møtt den «harde kjernen» i gruppa på sin «base» i Revelsby langt ute på landet i Rakkestad. Jeg er nok selv ikke typen som mekker og skrur på gamle biler eller busser, men synes det er gøy å se gamle kjøretøy bli tatt vare på for fremtiden. Veteranbussgruppa i Sarpsborg møtes på Revelsby hver mandag for å skru på gamle busser og ikke minst ha det sosialt. I tillegg til mandagstreffene er de også ute på turer i veteranbussene og selvfølgelig på årlige arrangementer rundt om i distriktet, senest landstreffet som ble arrangert i Halden i år. Mer om dette treffet på websidene til Rutebilhistorisk forening! For å se artikkelen fra Sarpsborg Arbeiderblad, klikk på bildet opp i høyre hjørne!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/08/26/veteranbussgruppa-i-sarpsborg/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.