Alt er mulig i Sarpsborg

Jeg er nå ikke så sikker på om «Alt er mulig i Sarpsborg» for å være ærlig. Men dette klistremerket har jeg aldri sett før. Og av alle steder fant jeg det på innsiden av lokket på en søppeldunk på Torgauten fort like i nærheten av Øyenkilen i Onsøy. Hadde det ikke vært for at lokket stå åpent, så hadde jeg heller aldri lagt merke til dette klistremerket. Det er tydeligvis noen som mener at alt er mulig i Sarpsborg, og etter klistremerket å dømme, så er det Radio 3 i Sarpsborg som mener dette. Jeg har aldri hørt på denne radiokanalen noen gang heller. Jeg bor riktignok i Sarpsborg, men jeg er og blir fra Fredrikstad. Det blir til stadighet påpeket at jeg bor i Sarpsborg og at jeg derfor automagisk har blitt særping. Aldri i verden!

Folk som flytter til en annen by og automagisk blir tilhenger av den byens fotballag har jeg aldri skjønt meg på. Ihvertfall ikke når man f.eks flytter fra nabobyer som Fredrikstad og Sarpsborg. Selv om ikke jeg er så veldig interessert i fotball, så er det uten tvil FFK som er mitt fotballag! Og slik kommer det alltid til å være. Uansett om jeg måtte flytte til en annen by senere, men det er nok mer sannsynlig at jeg flytter tilbake til Fredrikstad igjen, hvis jeg skal flytte på meg. Det er egentlig litt morsomt hvor «Fredrikstad» jeg er i huet, for jeg sitter f.eks her hjemme hos meg som er i Greåkerdalen, Sarpsborg og sier «Her i byen» og jeg mener selvfølgelig Fredrikstad, ikke Sarpsborg. Det fikk meg til å tenke på en artig episode med en passasjer på vei til Sarpsborg med Glommaringen på riksvei 111. Passasjeren kommer på på Årum som er i Fredrikstad og han sier at han skal til «byn». «Da har du nok gått på feil buss, byen er (og peker i retning Fredrikstad) den veien!»

Til syvende og sist så er det nok en artig kar som har valgt å klistre dette «Alt er mulig i Sarpsborg» klistremerket på innsiden av en søppeldunk!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/02/18/alt-er-mulig-i-sarpsborg/

2 kommentarer

  • Amadeus18 februar, 2014 kl 00:53

  alt mulig i særp? Kan det være mulig a? Da er det vel mulig at det nte nøtter å da.. Er i den andre byen Atter det årnær sæ

  • Lars Corleone Østli26 mai, 2014 kl 14:27

  Heisann

  Dette klistremerket husker jeg godt. Jeg jobbet i Radio 3 i mange år og dette merket trykket vi opp på 90-tallet en gang.
  Radio 3 var lokalradio i Sarpsborg fra 1990 og frem til begynnelsen av 2000-tallet da den byttet navn til Radio Sarpsborg og senere igjen til radio Prime (som den heter nå)
  Bakgrunnen for at vi skrev «alt er mulig i Sarpsborg» husker jeg rett og slett ikke, men dette var et hyggelig gjensyn med gamle dager =)

  -LC

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.