Martin Tomczyk på pallen igjen

Audifører Martin Tomczyk har ikke vært på prispallen siden DTM-finalen på Hockenheim i 2004, og det var derfor fint å se han på pallen idag igjen, etter å ha kjørt seg opp fra 10. til en 3. plass! Selv om 5 av Audiførerne tok poeng idag (de 8 første tar poeng – 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1 poeng) kunne det ha vært mye bedre. Tom Kristensen startet fra 2. startposisjon og Mattias Ekström fra 5. startposisjon. Mattias fikk stopp på bilen allerede i starten og falt raskt ned til 14. plass.

Tom Kristensen kom avgårde men fikk problemer med hjulspinn rett etterpå og tapte derfor noen plasseringer på dette. Når banen tørket opp utover iløpet klarte Tom Kristensen å kjøre seg oppover i feltet igjen, og lå rett bak Martin Tomczyk på en 4. plass, men hadde problemer med det siste dekkene og misset derfor en del innbremsinger. Tom Kristensen endte på 5. plass med Heinz-Harald Frentzen, Timo Scheider og Mattias Ekström på de neste poengplassene.

Bruno Spengler (Mercedes) vant sitt 2. løp på rad med mesterskaplederen Bernd Schneider (Mercedes) på 2. plass. Bernd leder nå DTM-mesterskapet med 46 poeng. Bruno Spengler og Tom Kristensen ligger på delt 2. plass med 34 poeng. Tom Kristensen må avslutte løpene høyere opp på resultatlistene og ihvertfall foran Bernd Schneider om han skal ha noe håp om å sikre seg DTM-mesterskapet i år.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/08/20/martin-tomczyk-pa-pallen-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.