Martin Tomczyk i DTM-ledelse etter 2. plass i England

Mika Häkkinen hadde kvalifisert seg til pole position på Brands Hatch i England i går, mens Mattias Ekström og Martin Tomczyk hadde kvalifisert seg til henholdsvis 4. og 8. startspor. Resultatet etter dagens DTM-løp på Brands Hatch var dog noe helt annet. Løpet ble vunnet av Bernd Schneider som startet fra 6. starspor og de neste pallplassene gikk til Martin Tomczyk og Mattias Ekström.

Med dette resultatet gikk Martin Tomczyk opp i ledelse i DTM-mesterskapet med 20 poeng. Mattias Ekström ligger på 3. plass med 18 poeng. Audi Sport Team Abt Sportsline leder mesterskapet for team med 38 poeng. Neste løp er på Norisring den 24. juni. Mer om dette på dtm.de!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/06/10/martin-tomczyk-i-dtm-ledelse-etter-2-plass-i-england/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.