Mattias Ekström på 3. plass på Norisring

Audi-sjåførene hadde ikke vært særlig heldig med kvalifiseringen på Norisring i DTM-mesterskapet lørdag. Beste plasserte var Timo Scheider på en 5. startspor, mens Mattias Ekström, Tom Kristensen og Martin Tomczyk sikret seg henholdsvis 7., 8. og 11. startspor. Spesielt skuffende var nok Martin Tomczyk med sitt 11. startspor. Etter 2. plassen forrige gang gikk Martin Tomczyk opp i ledelse i DTM-mesterskapet. I dag gikk det dessverre ikke helt Martin Tomczyk sin vei, da han ble kræsjet av banen etter bare noen få runder. Martin Tomczyk sikret seg derfor ingen poeng på Norisring i dag. Mercedes-sjåfør Bruno Spengler har sikret seg pole position flere ganger i år, men har klart å «rote det bort» i selve løpet.

I dag klarte han derimot å kjøre inn til sesongens første seier etter å ha startet fra pole position. De to neste pallplassene gikk til Bernd Schneider og Mattias Ekström. De neste poengplassene gikk til Gary Paffett, Tom Kristensen, Jamie Green, Alexandros Margaritis og Alexandre Prémat. Dette var forøvrig litt av en comeback av Tom Kristensen som ikke har kjørt i DTM siden han kræsjet alvorlig i det første DTM-løpet i år på Hockenheim. Han startet fra 8. startspor og endte løpet på en fin 5. plass. Etter dette resultatet gikk Bernd Schneider opp i ledelse i DTM-mesterskapet med 25,5 poeng. Mattias Ekström beholdt 2. plassen med 24 poeng, mens Martin Tomczyk datt ned til en 3. plass med sine 20 poeng. Audi Sport Team Abt Sportsline leder fortsatt DTM-mesterskapet for team med 44 poeng, men nå er forspranget krympet til kun 1,5 poeng. Neste løp er på Mugello i Italia den 15. juli. Mer om dette på dtm.de!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/06/24/mattias-ekstrom-pa-3-plass-pa-norisring/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.