Kimi Raikkonen tilbake på topp i Frankrike

Etter at Kimi Raikkonen vant sitt første løp i Ferrari’s Formel 1-bil, har resultatene vært heller begredelige for Ferrari, og spesielt for Kimi sin del. Denne helgen kom derimot Ferrari tilbake sterkere enn noensinne og sikret både 1. og 3. startspor i kvalifiseringen. Felipe Massa startet fra pole position mens Lewis Hamilton (McLaren) startet fra 2. startspor og Kimi Raikkonen startet fra 3. startspor. Kimi skygget Massa i en lang periode før han ved å ligge ute noen ekstra runder kunne komme seg forbi teamkompis Felipe Massa med sin pit stop strategi. Lewis Hamilton fortsatte sine tilsynelatende ustoppelige pallplasseringer. Dette er den 8. pallplassen for Lewis Hamilton på strak arm.

Robert Kubica og Nick Heidfeld i hver sin BMW sikret seg de neste plassene. På de neste poengplassene finner vi Giancarlo Fisichella, Fernando Alonso og Jenson Button. Den raskeste runden ble satt av Felipe Massa med tiden 1m 16.099s. Med dette resultatet økte Lewis Hamilton sin ledelse i førermesterskapet og har nå 64 poeng. Fernando Alonso har 50 poeng, Felipe Massa har 47 poeng og Kimi Raikkonen har 42 poeng. I konstruktørmesterskapet leder McLaren med 114 poeng, mens Ferrari har 89 poeng og BMW har 48 poeng. Neste løp er på Silverstone-banen i England den 8. juli. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/07/02/kimi-raikkonen-tilbake-pa-topp-i-frankrike/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.