Kimi Raikkonen på pole position på Hockenheim

Kimi Raikkonen sikret seg idag sin første pole position i år, med Michael Schumacher og Felipe Massa etter. Litt overraskende var det å finne Jenson Button på 4. startposisjon. Teamkollega hos Honda, Ruben Barrichello starter fra 6. startposisjon. Fernando Alonso derimot må nøye seg med 7. startposisjon etter at Renault mest sannsynlig kjører uten «mass dampers» denne helgen, noe som ble forbudt av FIA for noen dager siden. Teamkollega hos Renault, Giancarlo Fisichella starter fra 5. startposisjon. Ralf Schumacher starter fra 8. startposisjon, mens Jarno Trulli starter bakerst i morgen etter å miste 10 plasser pga motorbytte.

Etter hva jeg har forstått kjører Jarno Trulli med reservebilen, og om den er utstyrt med siste spesifikasjoner av motoren aner jeg ikke. Da blir det spennende å se om Kimi Raikkonen klarer å ødelegge seiersrekken til Michael Schumacher, og om Fernando Alonso klarer å kjøre seg opp for «damage control» i løpet i morgen. For at Fernando Alonso ikke skal miste alt for mange poeng til Michael Schumacher, må han kjøre seg opp til en 2. plass hvis Michael Schumacher skulle klare å vinne foran Kimi i morgen.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/29/kimi-raikkonen-pa-pole-position-pa-hockenheim/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.