Vi har fått to pusekatter!

Vi våknet opp til to nye pusekatter idag. Det viser seg at en katt i nabolaget som vi har sett en del til i det siste har født to pusekatter ute i garasjen vår, og hvem har vel hjerte til å la disse bare ligge og risikere å bli overkjørt eller tatt av andre dyr? Det er forøvrig ikke første gang dette skjer. For noen år tilbake var det en av nabokattene som hadde født to pusekatter under trappa her. De to flytta også inn hos oss, men var også en del hos de som eier huset. De ble gitt navnene Malin (fordi hun malte så høyt) og Tommeliten (fordi han var så liten). Tommeliten ble etterhvert bare kalt Tom når han ble større. Mener å huske at vi hadde disse to pusekattene ett års tid før de forsvant, og kom aldri tilbake.

Jeg aner til dags dato ikke hva som skjedde med dem. I dag derimot har vi fått to nye pusekatter, Kilmouseki (svart hankatt) og Tiger (spraglete hokatt). Tipper at de er 6-8 uker gamle og er fortsatt litt skvetne, men det går raskt fremover ser det ut til. Vi har derfor vært ute og kjøpt kattedo, kattesand, kattemat, tørrfor, melk og ikke minst ett lite kattehus med klatrestativ. Skal love dere at denne falt i god smak umiddelbart! Etter å ha lekt en masse og utforsket sitt nye hjem, ligger de nå rett ut oppå kattehuset og slapper av litt. De har drukket både vann og utvannet melk, spist tørrfor og bløtfor og ikke minst gått på doen! Dette ser ut til å gå bra! 🙂

        

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/29/vi-har-fatt-to-pusekatter/

3 kommentarer

  • Aygoto7 august, 2006 kl 13:55

  Nææh, så søte! Fine og morsomme bilder! 🙂

  • Marit Nathalie9 juli, 2007 kl 16:51

  Hei.
  Ta godt vare på skjønningene. De fortjener et godt katteliv. De kan leve til de er godt og vel 20 år. Jeg hadde min striptet hann katt i 18 år.

  Gratulerer med «familieforøkelsen.»

  • kak9 juli, 2007 kl 16:57
   Forfatter

  Takk for det, Marit Nathalie!

  Etter en ukes tid valgte vi dog å gi bort den ene og bare beholde en av dem. Det ble nok litt mye med to viltre kattunger her! Du kan lese mer om det her!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.