blog.kak.net har fått facelift!

blog.kak.net har i natt fått en facelift. Det var fordi jeg ikke var 100% fornøyd med hvordan den gamle så ut og hvordan den oppførte seg ved forskjellige skjermoppløsninger. Jeg har derfor nå en fast bredde på bloggen og med 1000 pixlers bredde vil den kunne sees (uten scrolling) fra 1024×768 skjermoppløsning og oppover. En webside som i utgangspunktet er laget for 1024×768 vil f.eks bli seende rimelig snodig ut hvis noen har 1600×1200 og websiden ikke har en fast sidebredde! Forløpig er hovedfargen på bloggen grått, mulig jeg gjør noen endringer på det etterhvert. I denne sammenheng har jeg også endret utseendet på gallery.kak.net, for at den skal passe så godt som mulig sammen med bloggen! Kom gjerne med tilbakemeldinger hvis det skulle være noe å sette fingeren på, ris eller ros! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/26/blogkaknet-har-fatt-facelift/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.