Windows Explorer kræsjet til stadighet

Jeg har den senere tid opplevd at Windows Explorer har kræsjet til stadighet. (Windows Explorer er browseren som benyttes når du åpner min datamaskin og blar deg rundt i mapper på harddisken) Og det har skjedd hver gang jeg har klikket på, prøvd å flytte eller høyreklikket på en avi-fil (video). Jeg har ikke hatt en fjerneste anelse om hvorfor dette har skjedd og har derfor prøvd på litt forskjellige ting. Sørget for at alle oppdateringer var installert fra Microsoft, endret fra winamp til windows media player som standardprogram for avi-filer, lastet ned nyeste drivere til Nvidia skjermkortet og i grunn lett i mørket.

Men etter ett søk på google, kom svaret med en gang. Der kom jeg fort til ett tips om at det kunne være DivX codec’en som var årsaken til at Windows Explorer kræsjet til stadighet. Jeg avinstallerte derfor DivX Codec v6.2 og lastet ned v6.25 fra websidene dems. Etter at den nye versjonen av DivX codec (valgte nå også å kun installere codec og ikke player og alt mulig annet tjafs de vil at du skal installere på pc’en) var alt som det skulle! Windows Explorer oppfører seg prikkfritt og jeg kan både klikke på, høyreklikke på og flytte avi-filer uten at Windows Explorer kræsjer! Endelig! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/25/windows-explorer-kraesjet-til-stadighet/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.