Norsk SP1 til Windows Vista er klar

Det er fire uker siden den engelske utgaven av service pack 1 til Windows Vista ble gjort tilgjengelig for offentligheten. I dag har Microsoft sluppet den norske utgaven av service pack 1. Norske brukere av Windows Vista kan velge å laste ned service pack 1 manuelt eller gjøre det via Windows Update. Det er dog fortsatt noen som ikke vil kunne motta service pack 1. Årsaken til dette er at noen pc’er har drivere installert som har vist seg å fungere dårlig med service pack 1.

En oversikt over problemdriverne kan du se på Microsoft sine websider. Det er dog ingen fare for at du vil kunne automatisk få lastet ned service pack 1 hvis du har en av disse problemdriverne installert. Windows Update sjekker om du har en av disse installert først. Det er dog ikke veldig mange drivere det er problemer med, men det er noen skjermkortdrivere fra Realtek, SigmaTel, Creative Audigy, Conexant HD Audio, Biometric fingeravtrykkleser, Texas Instruments smart card controller og noen drivere fra Symantec. Men for de aller fleste vil det nok ikke dukke opp noen problemer.

Service pack 1 til Windows Vista skal først og fremst øke ytelsen, bedre stabiliteten, filkopieringen skal gå raskere enn før og pc’en skal være raskere å starte fra dvalemodus. Hvis du vil vite mer om service pack 1 finner du det på microsoft.com (norsk) og windowsvistablog.com! (engelsk) Mer på hardware.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/16/norsk-sp1-til-windows-vista-er-klar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.