Windows 7 klar i januar 2010

Lanseringsdatoen for Windows 7 har trolig blitt avslørt i ett brev fra Microsoft. Kundene har uttrykt ett ønske om en bedre oversikt over lanseringsplanene for Windows i fremtiden. Derfor har de nå mottatt ett brev fra Microsoft om når de kan forvente neste Windows-versjon, Windows 7. Tittelen på brevet er "An Update on the Windows Roadmap og har blitt adressert til "Windows Customers". Det er selvfølgelig ikke privatkunder som har mottatt dette brevet, men Microsoft sine bedriftskunder. I brevet skal det blant annet så følgende:

Our plan is to deliver Windows 7 approximately three years after the January 2007 general availability launch date of Windows Vista.

You have told us you want a more regular, predictable Windows release schedule.

You’ve also let us know you don’t want to face the kinds of incompatibility challenges with the next version of Windows you might have experienced early with Windows Vista.

As a result, our approach with Windows 7 is to build off the same core architecture as Windows Vista so the investments you and our partners have made in Windows Vista will continue to pay off with Windows 7. Our goal is to ensure the migration process from Windows Vista to Windows 7 is straightforward.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/06/25/windows-7-klar-i-januar-2010/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.