Madrugada med nytt album i januar

Det er med stor glede at jeg leser på hjemmesiden til Madrugada at nytt materiale er på gang. Enda større glede er det at Madrugada’s gitarist Robert Burås har vært med på innspillingen av det nye albumet. Robert Burås ble funnet død i sin leilighet 13. juli i år, bare 31 år gammel. Politiet har ikke villet gå ut med dødsårsaken, men det er ikke noe mistenkelig med dødsfallet. Men Robert Burås var kjent for å leve ut rockelivet til det fulle og levde derfor ett hardt liv. Det har blitt opplyst at han ble funnet med gitaren i sine hender. Gitaren ble forøvrig lagt på båren når han ble bisatt i Sofienberg kirke i Oslo den 19. juli og fulgte ham til siste slutt.

De to gjenlevende bandmedlemmene Sivert Høyem og Frode Jacobsen sluttfører i disse dager den jobben som trioen startet i New York. Materialet på den nye plata har vært under utvikling mellom bandmedlemmene i de tre årene som har gått siden det forrige studioalbumet, «The Deep End», ble spilt inn i Los Angeles høsten 2004. Samtidig som det nye albumet som vil bli hetende «Madrugada» ble det også gjort kjent at deres nye singel, «Look away Lucifer» vil bli sluppet mandag 10. desember. Albumet vil bli sluppet 21. januar 2008, ifølge platekompaniet.no! Jeg ser virkelig frem i mot nytt materiale fra Madrugada! Til å være norske er det i grunn skammelig at jeg ikke oppdaget dem før jeg gjorde, og forløpig har jeg bare fått kjøpt meg «Live at Tralfamadore» som ble sluppet i desember 2005. Men det står på min «to do list» å kjøpe inn «Industrial Silence» (1999), «The Nightly Disease» (2001), «Grit» (2002) og «The Deep End» (2005).

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/08/madrugada-med-nytt-album-i-januar/

1 kommentar

    • Arild Kristiansen10 desember, 2007 kl 21:00

    Nettopp lest akkurat den nyheten om nytt album og jeg tror jeg kan si for oss begge(i 1.etg)at vi gleder oss til utgivelsen.Hilsen to litt eldre fan.He he

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.