Min første Triumph Motorcycles klokke

Noen trodde kanskje at jeg hadde kjøpt meg en motorsykkel når de begynte på denne tittelen? Det er nok svært lite sannsynlig at jeg noen gang kommer til å kjøpe meg en motorsykke. Ikke har jeg motorsykkellappen og ikke har jeg interesse for motorsykler heller. Men jeg falt derimot for denne klokka. Dette var faktisk den klokka jeg bestemte meg for først at jeg skulle kjøpe, men så ble det en Swiss-Military Navy Seals II i tillegg. Det er vel knapt noen vits å fortelle hvor jeg har kjøpt klokka, det er selvfølgelig hos Klokks’ Import som holder til på Hotel Valhalla her i byen. Triumph-klokkene er noe de vanligvis ikke har inne, men tok inn noen få eksemplarer av noen få modeller for å se hvordan responsen var. Såvidt meg bekjent er det ikke mye igjen av disse klokkene, så de har gått ganske fort.

Klokka som jeg gikk for er en ganske stor klokke, med litt gule detaljer og en ganske bred lenke. Det var den modellen jeg likte aller best. Den likte jeg såpass godt at den utpekte seg veldig fort. Jeg så både Triumph-klokka og Swiss-Military-klokka på lørdag og allerede på mandag var jeg innom for å hente Swiss-Military-klokka. Batteriet i Triumph-klokka hadde tatt kvelden, så den måtte en tur til en urmaker for å skifte batteri og trykktestes. Men jeg hadde ikke så dårlig tid at jeg ikke kunne vente på det! Bare få minutter før jeg skulle parkere bussen på Nesset på Vesterøy i dag tikket det inn en tekstmelding om at «Triumph ligger og venter». Så da var det vanskelig å ikke kjøre innom Hotel Valhalla og hente min nye klokke! Nå trenger jeg seriøst en klokkeboks til alle klokkene mine. Det er mildt sagt både rotete og litt knotete med alle de originale klokkeboksene. Plasskrevende er det også!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/04/22/min-forste-triumph-motorcycles-klokke/

6 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

 1. Måtte le, når du fortalte meg at jeg hadde ramset opp rett produsent. Du var sååå sikker på jeg ikke ville gjette meg frem til hva klokke du hadde kjøpt deg denne gangen.

  Også ramser jeg opp de fem klokkeprodusentene jeg vet om, og en av de var Triumph. Da var jeg stolt skal jeg love deg. Hihi.

  Men fet klokke. Men en veldig bred reim må jeg si. Men over all stilig klokke.

  • kak25 april, 2010 kl 16:39
   Forfatter

  Jeg hadde seriøst ikke trodd at du skulle klare å nevne Triumph som klokkeprodusent! Jeg hadde aldri hørt om at de hadde en egen klokkeserie noen gang før jeg snublet over dem i nettbutikken til Klokk’s Import! Derfor mektig imponert over at du hadde fått det med deg! Trodde nesten at jeg hadde nevnt det for deg en eller annen gang, men det hadde jeg jo heller ikke! 🙂

  Lenka er bredere enn normalt på denne klokka, og det er noe av det som gjør den ekstra spesiell! Kul klokke, synes selvfølgelig jeg! Ellers hadde jeg nok ikke kjøpt den! MEN, når jeg tenker meg om… så begynner jeg å få noen klokker med gule detaljer! Glad i gult mon tro? 🙂

 2. Gult er kult vet du 😉

  Nei, har jo mine skjulte interesser vet du. Triumph er jo mer kjent for motorsyklene sine, og jeg liker jo motorsykler (ikke Harley da). Og via det hadde jeg fått snusen i klokker fra Triumph.

  Så der ble du overrasket vil jeg tro. Thihi.

  • kak25 april, 2010 kl 21:25
   Forfatter

  Steike, jeg var faktisk ikke klar over at du var interessert i motorsykler! 😉 Jeg har ikke oversikt over alle modellene til Triumph, men har inntrykk av at de har en del «klassiske» sykler? Eller er jeg helt på bærtur her nå?

  Ja, gult er kult, ikke noen tvil om det! Jeg for min del har virkelig fått sansen for gult, rødt, oransj og ikke minst grønt! 🙂

 3. Triumph har veldig mange «klassiske» sykler. Triumph er i mine øyne, sykler for de som vil cruise på landeveien.

  Du vet jo hva som er yndlingsfargen min. Ble ikke nevnt over 😉

  • kak25 april, 2010 kl 21:43
   Forfatter

  Ja, jeg vet at yndlingsfargen din er blå, og jeg har vel bare Timex’en min med blå urskive. Det vil si den klokka som jeg har brukt fast på jobb en god stund nå. Den står i fare for å bli «pensjonert» til fordel for en Fossil-klokke! 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.