Lite busskjøring denne uka

I dag er faktisk første og siste dag jeg kjører buss denne uka. Jeg har gått på kurs hittil i uka og i morgen skal jeg ha kontordag/vernedag. Så da blir det ikke busskjøring før onsdag til uka. Deilig med litt forandring i hverdagen også! Men jeg må innrømme at man fort venner seg til å sove helt til kl 7 om morgenen. Det var derfor ikke særlig behagelig å bli vekt kl 5.30 i morges. Ikke gjorde det saken noe bedre at det var 4 kuldegrader ute og 13,5 grader inne heller. Rimelig guffent, spør du meg. Jeg måtte skrape is rundt baut på  bilen også. Det er en stund siden jeg har brukt isskrapa nå ja. Det har vært is på frontruta tidligere i uka også, men da har jeg dratt avgårde så seint at sola har tatt mesteparten. Resten ble lett fjernet med litt spylervæske og vindusviskerne!

Men det var hyggelig å kjøre litt buss igjen, selv om det er under en uke siden sist. Se og snakke med kollegaene sine og passasjerene man er vant til å se hver dag. Men jeg hadde en litt merkelig drøm i natt. Jeg drømte at jeg forsov meg, at jeg skulle kjøre skift 51, møte rett før kl 7? men av en eller annen merkelig grunn skulle jeg møte i Kongleveien på Rolvsøy. Hvor fikk jeg egentlig det fra? Men jeg møtte nok opp på Nesset på Vesterøy og ikke på Rolvsøy. Er nok ingen buss å avløse i Kongleveien vil jeg tro. Dagen etter at jeg skrev innlegget om at det var på tide å rydde opp på Spjær, fikk jeg høre at noen faktisk hadde ryddet opp! Men det er først i dag at jeg har sett det med egne øyne. Jeg har vært nede på Spjær tre ganger i dag, og det var en fryd å kunne snu bussen på snuplassen i en manøver. Selv om det stod en bil parkert i det ene hjørnet! Neste utfordring nede på Spjær er vel når «badegjestene» kommer til sommeren?

Ellers har været vært utrolig bra i dag, kaldt i morges men så fort sola kom frem og fikk varmet litt har det rett og slett vært nydelig i dag! Krysser fingrene for flere slike dager fremover! Jeg for min del kunne tenke meg bra vær hele våren og sommeren! Men det får vi jo aldri. Får bare håpe at vi får en litt bedre sommer enn i fjor. Den var ikke mye å skryte av. Se bort fra de to ukene i juni som var ekstremt varme. Jeg aner ikke hvordan jeg har fått det til, fordi jeg har ikke stått i en vanndam og hoppet på mange, mange år, men tror jeg seriøst bør gå over Converse-skoa jeg bruker på jobb med en våt klut. I kveld har jeg ikke planer om å gjøre en dritt. Det skal bli utrolig deilig! Jeg har ingen planer og skal bare ta det litt med ro. Da ender jeg som regel opp med å pusle litt her på pc’en, jeg har også den 13. episoden av LOST på lur. Jeg kommer nok til å se den i kveld tenker jeg!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/04/22/lite-busskjoring-denne-uka/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.