Gratis mobilabonnement for deg som ringer lite

Gratis, er det virkelig noe som er det lengre? One Call har i dag lansert nye priser på sitt mobilabonnement «One Call Faktura». For 0,- kroner i måneden får du 88 ringeminutter og 78 tekstmeldinger. Ja du leste riktig, du får 88 ringeminutter og 78 tekstmeldinger gratis hver måned. Det vil si at hvis du ikke ringer for mer enn 88 minutter og ikke sender mer enn 78 tekstmleldinger i måneden vil du ikke motta en eneste faktura fra One Call. For utrolig til å være sant? Det var nok min første tanke også, men dette har blitt skrevet side opp og side ned om dette i media i dag.

Flere aktører har den senere tid «sloss» om å være på toppen av lista til telepriser.no, men det har som regel bare vært småpenger som skilte dem. Nå har derimot One Call lagt lista rimelig lavt, og spørsmålet er om andre aktører følger etter. Det One Call prøver seg på er å gi basisbruk av mobiltelefonen til sine kunder gratis, og så betaler man for bruk utover dette. Hvis man ringer mer enn 88 minutter betaler man 80 øre i minuttet og 42 øre for tekstmeldinger. One Call har også ingen innmeldingsavgift eller bindingstid.

Jeg for min del er en smule skeptisk til «nye små aktører» som skal være så billige og flotte. Hva med deg? Jeg har kun hatt Telenor, Netcom og Tele2 som mobiloperatør iløpet av alle de årene jeg har hatt mobiltelefon. Det er nok ikke noen sjanse for at jeg hopper på tilbudet fra One Call nå heller. Som jeg har nevnt tidligere, ringer jeg ganske lite og Telenor FriFiks passer meg i grunn ganske bra. Jeg betaler 29 kroner i måneden og da er 20 ringeminutter inkludert. Fra 19. desember frem til i dag har jeg 148,- kroner i påløpte kostnader (+ månedsavgiften på 29 kr). Med One Call ville jeg nok ikke måttet betale fem øre for den lille mobilbruken jeg har, men det er i grunn snakk om såpass små beløp at det er liten vits å bytte operatør. Må innrømme at jeg føler meg tryggere som kunde hos Telenor. Men jeg regner med at de andre aktørene kommer til å miste en del kunder til One Call fremover! Mer om dette på amobil.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/04/18/gratis-mobilabonnement-for-deg-som-ringer-lite/

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Arild Kristiansen18 april, 2007 kl 22:16

  Ja hei Ken.Dette må friste mange tenker jeg.Hadde vært noe for telefonen til Turid det der.Må nok sjekke utenlandsprisene først.Det er på ferieturene regningene blir størst her i gården.Men som du sier er det nesten ikke til å tro,stole på.Det er jo ikke noe risiko å prøve heller.Lett å forflytte seg i markedet her til lands.Prekæs.

  • kak18 april, 2007 kl 22:41
   Forfatter

  Det er som sagt ikke værre enn å prøve og se hvordan det fungerer. Er man ikke fornøyd med tjenesten, kan man jo alltids flytte tilbake eller til en annen leverandør. Du kan se utenlandsprisene til One Call Faktura/Kontant her!

  • Gul3 september, 2009 kl 18:50

  Det er jo smart at du er skeptisk til OneCall. Selfølgelig kan man ringe gratis. Og det er det dem skryter oppi skyene. Men så fort man trenger andre tjenester som nytt sim kort osv. da kommer det til å koste deg flesk. Nytt sim kort koster nemlig 250kr++

  • kak3 september, 2009 kl 19:46
   Forfatter

  Et eller annet sted må de jo faktisk hente inn inntektene sine! På meg hadde de sikkert ikke tjent fem øre, men jeg har såpass lave telefonregninger uansett at jeg beholder Telenor-abonnementet mitt. Jeg har problemer med å bruke opp de inkluderte ringeminuttene, og veldig mye av mine sms/mms/samtaler går internt i FriFamilie! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.