Hvorfor har ikke alle autoPASS?

Jeg for min del har hatt autoPASS-brikke siden 17. desember i fjor. Nå er ikke jeg den som kjører igjennom bomringer så veldig ofte, men det hender nå og da. Og da er det utrolig praktisk å slippe å måtte tenke på småpenger og ikke minst slippe å stå i kø. Nå er det bare å legge seg i autoPASS-fila og kjøre tvers igjennom bomringen. Ingen kø, ingen knoting med småpenger og det er rett og slett bare fryd og gammen! Det aller beste er at det ikke koster fem øre å ha en autoPASS-brikke. Det eneste du må er å betale 200,- kroner i depositum, men disse får du selvfølgelig tilbake hvis du skulle velge å avslutte din autoPASS-avtale.

De bomringene det er aktuelt å kjøre igjennom for mitt vedkommende er Svinesund, Moss, Oslo (Fjellinjen og Oslofjordtunnelen) og Hvalertunnelen.Hvis man inngår en autoPASS-avtale hvor man betaler etterskuddsvis her i distriktet, er det A/S Hvalertunnelen man har avtalen med. Med denne avtalen blir man etterskuddsvis fakturert for alle sine autoPASS-passeringer. Hvis man har veldig mange passeringer i en eller flere bomringer, lønner det seg å ha en ekstra avtale med disse, slik at man oppnår rabatt på passeringene. Den generelle autoPASS-avtalen jeg har gir ingen rabatt, bare fordelen med at det er mye lettere og kjappere å passere i bomringene. Siden jeg har såpass få passeringer er det nok ikke så mye rabatt å hente uansett. Hittil har jeg blitt fakturert 380,- kroner for mine passeringer. Bor du i Fredrikstad, Sarpsborg eller Halden-distriktet? Stikk en tur innom Shell-stasjonen ved E6 utenfor Halden og få deg en autoPASS-brikke du også! 😉

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/04/18/hvorfor-har-ikke-alle-autopass/

2 kommentarer

  1. Får du gratis passeringer mot å verve kunder eller 😉

    • kak18 april, 2007 kl 21:13
      Forfatter

    Hehe, neida jeg er ikke sponset av verken autoPASS eller A/S Hvalertunnellen! Men som alltid har jeg en tendens til å prate varmt om egne positive erfaringer og produkter! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.