Diverse kjøring neste uke

Først og fremst vil jeg nevne at det overhodet ikke har vært noen form for konflikter, episoder eller andre problemer på lange tider. Det gjør uten tvil hverdagen til en bussjåfør utrolig mye bedre! Jeg har vel muligens også blitt flinkere til å vurdere ann situasjonen hvor streng jeg skal være i forhold til honnørkort, legitimasjon og kortbruk. Hvor medgjørlig og «snill» jeg er er veldig avhengig av fremtoningen til passasjeren det gjelder. Men samtidig må jeg så langt det er mulig sørge for å ha «min rygg klar», det vil si at jeg ikke får problemer ved en eventuelle billettkontroll.

Denne uka har jeg primært kjørt på Veum-planen, men i morgen skal jeg kjøre ett skoleskift på morgenen og ett skift på Diverse-planen som i hovedsak består av kjøring til Engelsviken-Skjæløy og Saltnes-Tomb. Jeg har også fått meg kjøring på lørdag. Skiftet jeg skal kjøre på lørdag ligger på Lisleby-planen og består av Lisleby, Glombo-Langøya og Moum-kjøring før lunsj og 3 runder med Glommaringen etter lunsj. Deretter skulle jeg normalt sett kjørt til garasjen for å fylle diesel og vaske bussen, men jeg har i tillegg fått en tur til Skjærhalden kl 16:15. Jeg bytter derfor buss i sentrum og får meg en lengre tur til Skjærhalden. Turen går også rundt Kirkeøy (Botne/Bølingshavn) på vei tilbake fra Skjærhalden til Fredrikstad. Når jeg er ferdig i garasjen ca kl 18:05 er det bursdagen til faren min som er neste stopp for kvelden! 🙂

Neste uke skal jeg kjøre en tjenesteuke på Diverse-planen. På mandag, tirsdag og onsdag skal jeg kjøre så og si det samme skiftet, med unntak av at tirsdagen har en ekstra skoletur. Dagen starter med skolekjøring og så en lengre pause før jeg skal kjøre Kjøkøy-Tangen, Glombo-Langøya og en tur til Skjærhalden. På torsdag og fredag skal jeg kjøre ett skift med diverse «byruter» før jeg har 2 timers pause før en skoletur fra Borge ungdomsskole til Årum. Jeg har i utgangspunktet fri lørdag og søndag neste uke, men det kan endre seg fort. Denne uka var jeg satt opp med fri både fredag, lørdag og søndag, men det blir bare søndagen jeg har fri. Ikke misforstå, når jeg blir spurt om jeg kan kjøre kan jeg selv velge om jeg vil si ja eller nei. Men i dag er det jeg som spurte om det var behov for hjelp i morgen, men lørdag ble jeg spurt om jeg hadde anledning til å kjøre.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/04/19/diverse-kjoring-neste-uke/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.