Neste Windows kommer i 2010

Microsoft har i dag bekreftet at deres neste operativsystem, Windows 7 kommer i 2010. Det har versert flere rykter den senere tid om når neste utgave av Windows vil komme, og nå er altså året klart, men ikke datoen. Windows vil nemlig ikke gå nærmere inn på nøyaktig når i 2010 Windows 7 vil bli lansert. Kjenner vi Microsoft rett, blir det garantert flere utsettelser.

Men hvis de klarer å overholde en lansering for Windows 7 i 2010, er det vel svært liten vits å oppgradere til Windows Vista med det første. Med mindre man kjøper seg ny PC med operativsystem inkludert, selvfølgelig. Det var det som var tilfelle for meg når jeg kjøpte min nye Dell Dimension 9200 i juni i fjor. Jeg er kjempefornøyd med Windows Vista og har ikke hatt noen av de problemene det har vært mye skriverier om. Men nå var jeg også veldig fornøyd med Windows XP. Men jeg har nå blitt såpass vant til Windows Vista, at det blir litt ekstra knoting når jeg skal finne frem i Windows XP, spesielt når det kommer til konfigurering.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/03/14/neste-windows-kommer-i-2010/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.