Silverstone vraket til fordel for Donington fra 2010

Det går stadig rykter i Formel 1-sirkuset. I dag har det blitt offentliggjort at Silverstone blir vraket til fordel for Donington Park fra 2010. Neste års Englands Grand Prix blir i denne omgang den siste på Silverstone. Det sies at det har vært vanskelig å forhandle frem til en akseptabel avtale med eierne av Silverstone. Donington Park derimot har en planlagt investering på 1 milliard i løpet av de neste fem årene. Det kan kanskje også være høyst nødvendig, for det har ikke blitt kjørt Formel 1 på Donington Park siden 1993.

For de aller fleste er det sikkert ikke avgjørende om Englands Grand Prix kjøres på Silverstone eller Donington. Det viktigste er at det har blitt kommet til enighet om Englands Grand Prix i flere år fremover. Siden flesteparten av Formel 1-teamene har sine baser i England, er det praktisk å også ha ett Formel 1-løp i England. Det er nok spesielt gode nyheter for britiske Lewis Hamilton og Jenson Button. Det var forøvrig planlagt å bygge om pitlane-fasilitetene på Silverstone neste år, men nå som deres Formel 1-kontrakt bare har ett år igjen, er det vel lite sannsynlig at at dette gjennomføres.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/07/04/silverstone-vraket-til-fordel-for-donington-fra-2010/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.