Australia Grand Prix i Melbourne frem til 2015

Etter først å ha bekreftet at Melbourne hadde sikret seg Australia Grand Prix frem til 2015 og så bli tilbakevist igjen, er det nå gledelig at det har kommet frem til enighet. Melbourne får beholde Australia Grand Prix på Albert Park frem til 2015. Bernie Ecclestone har kjørt veldig hardt på å gjøre om Australia Grand Prix til ett kveldsløp med flombelysning, men har åpenbart måttet gi seg på dette kravet. Australia Grand Prix skal derimot starte kl 17 lokal tid og vil derfor være mulig å se på TV til en litt mer normal tid. Selv om kl 14:00 for alle løpene, uavhengig av om løpet kjøres i Australia, Asia, Europa og Canada hadde vært det optimale. Ihvertfall for oss som bor i Europa. Men jeg har ingen problemer med å forstå at Australia, Asia og Canada ikke er interessert i å føye seg etter tv-tidene til oss europeere.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/07/04/australia-grand-prix-i-melbourne-frem-til-2015/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.