Bonaqua har blitt vraket til fordel for Taffel

Siden Coca-Cola har valgt å kødde med meg igjen og fjerne mitt gode gamle Bonaqua Naturell «springvann» med bobler, så måtte jeg finne meg noe nytt. For det nye Bonaqua Silver-vannet smaker rett og slett vondt. Jeg har tidligere smakt vannet til Firstprice, men det syntes jeg ikke var noe særlig godt. Det hadde den samme usmaken som Bonaqua Silver (Telemark-kilden). Det er mulig det er det samme møkkavannet for alt hva jeg vet. Derfor valgte jeg å prøve et vann jeg har hatt en del i huset tidligere. Nemlig Grans sitt Taffel naturell-vann. Det smaker i grunn veldig godt! Ikke helt på samme høyde som min gamle gode Bonauqa, men utrolig mye bedre enn alternativene! Grans sin Taffel naturell er derfor mitt nye vann!

Jeg går derfor fra Coca-Cola til Grans, det samme som jeg gjorde når Coca-Cola valgte å slutte å produsere Tab X-tra i 4-pakk. Ikke at det er avgjørende, men det gjør heller ikke noe at vannet faktisk er billigere også. Ei flaske koster 6,70 kroner, men Rema 1000 som selger Grans har en kampanje gående hvor man får 4 valgfrie flasker for 25 kroner. Full pris blir 26,80 kroner. Bonaqua Naturell ga jeg 32,90 for på Kiwi. Ulempen med at jeg også bytter butikk, er at det blir enda flere butikker jeg må innom. Det ser jeg på som en stor ulempe. Men hva gjør man ikke for et vann som smaker godt? Jeg vil anbefale dere som misliker sterkt at Coca-Cola har erstattet vår gode vann med vondt Telemark-vann å prøve Grans Taffel naturell!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/06/15/bonaqua-har-blitt-vraket-til-fordel-for-taffel/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.