Kødder Coca-Cola med vannet mitt?

Jeg håper bare dette er en stor misforståelse og at hele problemet er leveringsproblemer av vanlig Bonaqua Naturell (blå kork). Men i det siste har butikkene gått tomme for min 4-pakk med Bonaqua Naturell og da begynner jeg jo litt å lure. Spesielt når det samtidig dukker opp nye 0,5 og 1,5 liters flasker. For å komme til poenget: Bonaqua Silver inneholder vann fra Telemarkkilden mens Bonaqua Naturell inneholder «vanlig vann» som Coca-Cola Drikker har smakstilsatt. Det er nettopp dette vannet jeg liker så godt! Bonaqua Silver som inneholder vann fra Telemarkskilden derimot synes jeg ikke er noe godt i det hele tatt! I det siste har jeg også hatt problemer med å få tak i Bonaqua Naturell i 0,5 liters flasker når jeg har hatt lyst på litt boblevann når jeg har vært ute.

Jeg har derfor endt opp med den nye «PlantBottle»-flaska til Bonaqua, som viser seg å være Silver-varianten med Telemarksvann. Det vannet er ikke godt i det hele tatt! Når den ene butikken etter den andre går tom for det vanlige Bonaqua Naturell-vannet mitt, så blir jeg skeptisk. Etter å ha vært innom 3 butikker fant jeg omsider 3 stk 4-pakker på Rema Evjekaja. Disse var «lurt bort» sammen med en annen type brus, så det var tydelig bare noen rester de hadde igjen. Dette høres kanskje ut som en bagatell for de fleste, men de aller fleste har en brus de drikker, være seg Coca-Cola, Pepsi, Fanta eller en eller annen brus. Siden jeg ikke har drukket brus siden 7. mars 2008, er det nettopp Bonaqua Naturell som har vært min leskedrikk! Så vær så snill Coca-Cola, ikke kødd med vannet mitt!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/05/20/kodder-coca-cola-med-vannet-mitt/

7 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Magne24 mai, 2010 kl 13:06

  Tapp et glass vann, skis litt sitron i og se på den videosnutten her.

  • Arild Kristiansen24 mai, 2010 kl 15:48

  Hei Ken.Så vannet ditt på Rema i Dikeveien.Vet ikke om det bare var «rester» etter eget lager.

  • kak24 mai, 2010 kl 15:50
   Forfatter

  Da får jeg ta en tur innom Rema 1000 i Dikeveien i morgen! 🙂

  Jeg er ikke uenig i budskapet ditt, Magne .. men nå har det seg slik at jeg ikke får vann med bobler ut av springen min! 😉

  • Åsmund6 juni, 2010 kl 18:24

  Ja, Coca-Cola kødder med vannet ditt. All produksjon av kullsyreholdig vann fra Coca-Cola ble i begynelsen av mai overflyttet til bedriften Telemark Kildevann(telemarkskilden). Den gamle varianten er ikke lenger i produkjson dessverre.
  http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/telemark/1.7109201

  • kak6 juni, 2010 kl 18:48
   Forfatter

  Jeg har dessverre skjønt at det er over og ut med mitt gamle GODE Bonaqua-vann ja! De nye Bonaqua Silver-flaskene med vann fra Telemarkkilden har nemlig dukket opp på min lokale Kiwi! Og det vannet nekter jeg å kjøpe! Det smaker rett og slett vondt! Jeg har vært i kontakt med min lokale Kiwi om dette, og det er ikke bare jeg som har kommet med den tilbakemeldingen!

  Nå må jeg se meg etter ett alternativt vann! Coca-Cola har ihvertfall mistet en kunde IGJEN. Forrige gang kødda de med min Tab X-tra, da gikk jeg til Grans sin Cola X. Forløpig har jeg kjøpt noen få flasker med Taffel-vannet til Grans, så får vi se om det er brukbart eller ikke! Vannet til FirstPrice derimot er jeg ikke helt fornøyd med. Den har noe av den samme usmaken som Bonaqua Silver har.

  • John13 juni, 2010 kl 19:53

  Den nye Bon Aqua er ikke god.Vi vil ha tilbake den gamle.Finnes det en Facebookgruppe som tar opp dette problemet?Det ser ut til å være vanskelig å finne et brukbart alternativ til den ekte Bon Aqua-en.

  • kak13 juni, 2010 kl 19:56
   Forfatter

  Ifølge min lokale Kiwi er det også andre kunder som har kommet med tilbakemeldinger om at det nye Bonaqua-vannet (Bonaqua Silver) ikke smaker godt i det hele tatt! Det smaker faktisk så ille at jeg nekter å kjøpe det vannet! Da er det faktisk bedre å drikke springvann!

  Nei, jeg kunne ikke finne noen Facebook-gruppe som tar opp dette problemet. Du kan kanskje starte en, John?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.