Nydelig kveld ved vannet

Jeg hadde lyst til å ta en tur ut i kveld, så jeg tok med meg kameraet og kjørte en tur, litt på måfå hadde i grunn ikke bestemt meg for hvor jeg skulle dra. Skrivingen i bloggen henger ofte sammen med at jeg tar bilder, og siden jeg har kommet litt på gli de siste dagene igjen, tenkte jeg at det kunne være hyggelig å ta noen bilder også, hvis jeg kom over noe interessant. Jeg kjørte først i retning Gressvik på innfartsåra, men valgte å kjøre Mosseveien inn til byen og Storgata bort til Kråkerøybrua. Så ville jeg ta en titt på Kallera og Alshus. Det er steder (rettere sagt avkjøringer) jeg passerer på Alshus-sløyfa med bussen hver eneste dag. Men jeg har aldri kjørt ned og sett hva jeg kunne finne. Nå var det riktignok ikke så mye å se, spesielt Kallera-turen ble veldig kort. Det var nemlig ikke lange stubben ned til snuplassen og bare privat vei videre. Ned mot Alshus var det derimot rimelig mye veier på kryss og tvers, men i bunn og grunn bare boliger.

Ikke så veldig spennende med andre ord, jeg valgte derfor å kjøre videre utover og tok en tur ned til Tangen. Jeg har vært der mange ganger før, men det er veldig fint der nede, spesielt i solnedgang med nærheten til vannet, Puttesundbrua og det hele. Jeg parkerte bilen og tok en tur ned mot vannet og tok noen bilder av Puttesundbrua og en passerende båt med påhenger. Det ble også noen bilder borte på stranda, hvor det for øyeblikket var noen som fisket. Jeg ville ikke ta bilder av dem, da jeg ikke hadde lyst til å spørre om lov. Det enkleste der derfor å unngå få med mennesker på bildene. Men det ble noen ganske fine bilder ihvertfall! I tillegg klarte jeg ikke å dy meg med å ta noen bilder av meg selv, ringen, klokka og ikke minst skoa. De røde Converse All Star-skoa mine har mildt sagt sett sine bedre dager, men de er så utrolig gode å gå i. I tillegg har de det «godt brukte utseendet» som disse skoene skal ha.

Det er bare disse røde som er så slitt som dette, men bruker dem stadig vekk for det. Tror aldri jeg klarer å kvitte meg med disse. Det er jo fortsatt ingen hull og jeg går fortsatt tørrskodd i dem, så da er det jo ikke noe problem! I tillegg har de ett morsomt motiv på den venstre skoen som jeg aldri har sett maken til noen gang. Rimelig unike og personlige med andre ord. Jeg klarte også å få tatt noen bilder av meg selv i helfigur med å sette fra meg kameraet på et bord og en krakk. Utrolig hva man får til med selvutløser, ikke sant? Men det er enkelte ganger det er en liten utfordring å faktisk få med hele meg. Det er jo ikke alltid så lett å treffe på første forsøk. Ekstra vanskelig blir det hvis man har litt begrenset plass og ikke minst hvis krakken du setter kameraet på er lav. Da ender du brått med et bilde fra skrittet og ned. Ikke så veldig interessant kanskje? Men med litt hjelp av kameraveska så jeg fikk satt kameraet litt på skrå så fikk jeg til et bilde til slutt!

Ellers må jeg si at det var utrolig deilig å være ute i litt frisk luft nede ved vannet i solnedgangen. Litt kjølig men utrolig deilig for det! Det var også flere båter som passerte forbi Tangen mens jeg var der, så det er tydelig at noen er tidlig ute med å bruke båten sin! Det stod også et par biler parkert på Tangen hvor det satt noen i. Ikke alle tok seg bryet med å gå ut av bilen, men bare nyte utsikten. Fint det også, spesielt hvis man har noen å dele utsikten med selvfølgelig. Men enda deiligere er det jo å gå ut og nyte den friske luften, duften av sjøen og føle den friske luften i kinnene. Nå er det forøvrig bare en arbeidsdag igjen av denne uka før helga starter i morgen kl 15.45! Det skal som vanlig bli veldig deilig! På søndag er det forøvrig formel 1 igjen, Kina Grand Prix på Viasat Sport fra kl 8.30!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/04/15/nydelig-kveld-ved-vannet/

4 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • mats16 april, 2010 kl 08:03

  Det er koselig med en kjøretur sånn på måfå i ny og ne, klarner tankene litt.
  Veldig pene bilder du tok da, selv om det ble mye sko, men de er skikkelig kule da, så det skjønner jeg godt:D

  • kak16 april, 2010 kl 19:53
   Forfatter

  Takk for det, Mats! Det er alltid «oppfriskende» med en tur ut i frisk luft, spesielt når det er litt friskt ute. Det er også deilig med sol, bare det ikke blir for mye varme! 🙂

  Morsomt at du syntes de var kule da! 🙂

  • Jahn-Ivar21 april, 2010 kl 19:51

  Litt mye sko, ja… 😉 Lengter etter ferske reker og aioli på Engelsviken Restaurant.

  • kak21 april, 2010 kl 20:42
   Forfatter

  For mye sko? Kan vel aldri bli for mye sko vel?? hehe

  Jeg har aldri spist på Engelsviken restaurant, er den å anbefale? Jeg kan selvfølgelig google det, men hva er «aioli»?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.