Fotoblader

Jeg har nevnt tidligere på forumet at jeg abonnerer på norske Fotografi og britiske Digital Camera. Fotografi koster 395,- kr for 8 nummer og Digital Camera koster ca 450,- kroner for 13 nummer. Bare når man ser på antall nummer pr. år og antall sider (Fotografi ligger på omlag 100 mens Digital Camera ligger på omlag 164) virker Digital Camera rett og slett som ett røverkjøp. Og det er det faktisk også! Jeg har abonnert på begge bladene like lenge (siden månedsskiftet) og må si jeg blir bare mer og mer skuffa over norske Fotografi. Får inntrykk av at dette ene og alene er en «kunstutstilling» med litt stoff utenom.

Må innrømme at jeg ikke er så veldig interessert i å dykke ned i all raskens arkiver til gamle fotografer, men mer interessert i tips & tricks. Det følger i tillegg med en cd med hvert nummer, hvor man får testbildene i det aktuelle nummeret vedlagt, programmer omtalt i bladet og diverse tillegg til Photoshop. Der er Digital Camera ett fotoblad jeg så absolutt vil anbefale til de fleste! 450,- kroner for 13 nummer blir 34,60 kroner per nummer! Løp og kjøp! 🙂

For mitt vedkommende er det ikke noen til om hvilket abonnement det er 100% sikkert at jeg skal fornye når det løper ut. Når det gjelder Fotografi blir jeg bare mer og mer sikker på at jeg ikke kommer til å fornye.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/05/03/fotoblader/

1 kommentar

    • kak3 juli, 2006 kl 23:08
      Forfatter

    Dæven steike! Jeg ser nå til min store forskrekkelse at ett års abonnement (13 nummer) av Digital Camera Magazine har økt fra 450,- kroner til 630,- kroner fra jeg startet å abonnere på bladet til nå. Jeg har 6 nummer igjen av mitt abonnement og mitt siste nummer mottar jeg i desember. Med den prisøkningen er jeg jaggu ikke så sikker på om jeg vil fornye abonnementet allikevel. 450 kroner for 13 nummer er rett og slett røverpris, men med 630 kroner så synes jeg det begynner å bli dyrt. Fra 34 kroner til 48 kroner nummeret! 40% prisøkning!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.