Oppussing av badet

Det er litt oppussing av badet på gang her om dagen, da vi omsider har blitt kvitt teppet på do. Jepp, du leste riktig, TEPPE på do! Æsj så ekkelt. Nå er det omsider røsket opp med roten og kastet i søpla. De to siste dagene har jeg også fått hjelp av pappa til å demontere baderomsinredningen, fjerne vasken, toalettet og ikke minst plugge igjen alle vannledninger så vannet kunne kobles på igjen! 😉 I dag har det også blitt sparklet litt på gulvet, det samme skal gjøres på fredag, før det skal legges gulvbelegg på badet. (les: Toalett med vask, dusj og vaskerommet er i etasjen under)

Jeg for min del har ikke gjort så forferdelig mye, foruten å trakte kaffe og støvsuge, mens pappa som er håndverker har gjort mesteparten av jobben. Kanskje like greit, ellers er jeg ikke sikker på hvordan det hadde blitt seende ut til slutt! Jeg gleder meg ihvertfall til å komme i mål med dette, fordi nå har vi vasken i stua og toalettet i gangen. Toalettet i etasjen under må derfor benyttes og tannpussingen foregår på kjøkkenet!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/05/03/oppussing-av-badet/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.