Storesand badet i snø og sol

En solfylt dag i starten av måneden benyttet jeg anledningen i en deltskiftpause å ta med meg kameraet til Storesand på Kirkøy, Hvaler. Det var et utrolig fantastisk vær, men det var ganske kaldt, så jeg var godt kledd! I motsetning til sist jeg var på Storesand, gikk jeg litt mer rundt og tok bilder denne gangen, ikke bare av «søppelhytta» på stranda. Et utrolig morsomt og kult motiv å ta bilder av, men det er andre motiver der ute også, spesielt når man har snø, is og et så knakende godt vær! Floren skole hadde tydeligvis utedag eller noe denne dagen, for de akte og gikk på ski i nærheten og kom også ned på stranda og bort til «søppelhytta» litt senere. Synes jeg fikk en del fine motiver i dag, det er lenge mellom hver gang jeg er ute og tar bilder i et så knall vær! Det er ikke så ofte vi har den typen vær heller, på denne tiden av året.

Det er utrolig hva som kan bli fine fotomotiver når man først snubler over dem. Litt snø liggende på et tre, for ikke å snakke om en trestokk som på bildet til høyre! De mer åpenbare er «søppelhytta» som jeg selvfølgelig ikke klarte å la vær å ta bilder av denne gangen også! Det ble utrolig knall farger i dette lyset også! I tillegg går jeg aldri lei av å ta bilder av vann, nå også en del vann som har fryst til is. Både isdekte vanndammer og vann som har fryst til is over vann i fjæra. På bildene av «snø på tre» nederst i dette innlegget har jeg også lagt på vignettering, det kan jeg ikke huske sist jeg gjorde. Det  tror jeg faktisk ikke jeg har lagt på siden jeg stod i mørkerommet og gjorde dette helt manuelt med å belyse papiret og stå og vifte med papirlapper påteipet metallstenger. Man har tross alt litt mer kontroll (og ikke like mye prøve- og feile) i Lightroom.

                                                                                              

Når jeg var ferdig på jobb samme dag, så Fredrikstadbrua slik ut:

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2015/02/28/storesand-badet-i-sno-og-sol/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.