Vakkert landskap på Hvaler

Noe av det jeg like med å kjøre på Hvaler er det utrolig vakre landskapet jeg ser hver eneste dag. Spesielt vakkert er det nede ved vannet. Å kjøre over broene utover til Hvaler er alltid ett vakkert syn ved soloppgang og solnedgang. Spesielt vakkert er det når man kjører over Kjøkøy- og Puttesund-brua. I tillegg til soloppgang og solnedgang har det i det siste også vært noen utrolig vakre himler midt på dagen skapt av utrolig vakre skyformasjoner. For ikke å snakke om ett par dager hvis det har vært morgenfrost med is på vannet og dis liggende som ett mystisk teppe over isen. Steder som jeg ofte foreviger slike vakre øyeblikk er nede på Spjær og Utgårdskilen.

I går hadde jeg også gleden av å stifte et «nært bekjentskap» med 3 svaner nede på Spjær. Det er første gang jeg har hatt anledning til å ta noen bilder når de først var såpass nærme land. De lå og sov med en gang når jeg kom ned til Spjær, det så ihvertfall ut som de sov. Men frekk som jeg var hentet jeg kameraet og lagde litt lyder slik at de våknet og kom svømmende bort til meg. Dermed kunne jeg ta en del bilder av dem på nært hold. Utrolig vakkert landskap også nede på Spjær. Her er noen eksempler på bilder jeg har tat den senere tid, resten av bildene kan du se i galleriet. Bildene er forøvrig tatt med mitt Nikon Coolpix S9.

            

                       

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/05/vakkert-landskap-pa-hvaler/

3 kommentarer

  • Arild Kristiansen5 desember, 2007 kl 20:24

  Bra jobba Ken.Flotte bilder.Og det er faktiskt fortsatt veldig pent på Hvaler.Lenge mellom hver gang jeg er der ute(på jobb)nå for tiden.Ikke ute å fisker Juletorsk engang.Snakkes

  • Mamma6 desember, 2007 kl 12:37

  Hei Ken. Har sittet og sett på dine bilder flere ganger nå , de er skikkelig fine . Og svaner er så flotte fugler ,men de er ganske hissige .Det er spesielt en » han » svane som har herset litt inne i Visterflo , der er det mange av dem innover mot Rostad . Snakkes på lørdag

  • kak6 desember, 2007 kl 23:11
   Forfatter

  Takk til dere begge for hyggelige tilbakemeldinger! Må innrømme at jeg blir bare mer og mer imponert over bildene mitt Nikon Coolpix S9 kompakt leverer. Disse bildene kommer rett fra kamera og er ubehandlet i tillegg. Jeg kunne sikkert hentet ut enda mer «spektaktulære» bilder med å leke litt med dem i Photoshop eller Paint Shop Pro, men jeg synes de fungerer veldig bra slik som de er nå.

  Nikon Coolpix S9 er kanskje ikke det beste kameraet til å ta bilder innendørs i dårlig lys, men til mitt bruk (primært i naturlig lys) fungerer kameraet utmerket! Størrelsen er veldig avgjørende for å ville ha det med seg hele tiden! Som dere skjønner, mitt Nikon Coolpix S9 er med meg hver dag på jobb! 🙂

  Vi sees lørdag, mamma! 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.