Renault slipper straff etter spionskandale

Det har i dag blitt holdt en ekstraordinær høring i FIA World Motor Sport Council i Monaco i sammenheng med at Renault har blitt dratt inn i en ny spionskandale i Formel 1. Det var også denne gangen snakk om å innha konfidensiell informasjon om Ferrari’s Formel 1-bil. McLaren ble dømt for dette i september. McLaren ble diskvalifisert fra årets konstruktørmesterskap i Formel 1 og dermed fratatt alle innkjørte poeng som konstruktør.

I dag ble Renault kjent skyldig i å inneha konfidensiell informasjon om Ferrari’s Formel 1-bil, men de blir ikke straffet for dette. FIA har ikke offentliggjort noen detaljer rundt avgjørelsen i dag, men vil komme med en avgjørelse fredag. I tillegg vil ett referat fra den ekstraordinære høringen i FIA World Motor Sport Council bli gjort tilgjengelig etter dette. Mer om dette på itv-f1.com og motorsport.com!

OPPDATERING 7.12: Renault slapp straff etter spionskandale fordi de ikke oppnådde noen fordel med å inneha konfidensiell informasjon om Ferrari’s Formel 1-bil. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/06/renault-slipper-straff-etter-spionskandale/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.