Ny spionskandale i Formel 1

Forrige måned ble McLaren dømt for spionasje i Formel 1 for å inneha konfidensiell informasjon om Ferrari’s Formel 1-bil. De ble fradømt alle konstruktørpoengene i inneværende og neste år og dømt til å betale 550 millioner kroner i bot. Førerne fikk dog lov til å beholde sine poeng, da dette var noe teamet ble kjent skyldig i, ikke førerne Fernando Alonso og Lewis Hamilton.

Nå er det derimot Renaults tur til å bli kalt inn på teppet til FIA for spionasjebeskyldninger. Renault har blitt bedt om å møte hos FIA i Monaco den 6. desember for å forklare seg. Anklagene mot teamet er alvorlige, FIA hevder at Renault sitter på dokumenter og konfidensiell informasjon om McLaren sin Formel 1-bil. Dette gjelder blant annet informasjon om drivstoffpåfyllingssystemer, girkasse, oljekjøling og hydraulikk. Flavio Briatore, teamsjef hos Renault mener at dette ikke er ett problem. Mer om dette på itv-f1.com og vg.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/11/09/ny-spionskandale-i-formel-1/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.