Formel 1 har blitt nedprioritert

Jeg har i flere år på en eller annen måte fulgt Formel 1 og en del andre motorsportgrener på websidene mine. Enten å bare publisere tekst og bilder fra andre akreditterte kilder eller ved at jeg har skrevet egne artikler på norsk her i bloggen. Det er allerede en stund siden jeg nedprioriterte all motorsport unntatt Formel 1. Men nå har jeg også valgt å nedprioritere Formel 1. Årsaken er enkel: Det tar for mye tid og jeg har ikke mange nok lesere på Formel 1-artiklene til at jeg ser det som nødvendig å fortsette. De få som har valgt å lese mine Formel 1-innlegg synes forhåpentligvis at det er kjedelig at jeg gir meg, men jeg har valgt å prioritere litt annerledes. Det er ikke til å stikke under en stol at skrivingen av Formel 1-artiklene har att mye tid. Men det som ofte har tatt enda lengre tid er å vente på bildene fra de forskjellige teamene som jeg ønsker å bruke bilder fra. Totalt sett kan man trygt si at hele søndagen har gått med til dette.

Men det er ikke dermed sagt at jeg ikke kommer til å følge med på Formel 1 for min egen del fremover. Men jeg kommer ikke til å skrive artikler og legge ut bilder fra hvert eneste løp. Blir jeg begeistret nok av et løp, så er det ikke umulig at det dukker opp noe. Men å «binde meg» til å skrive noe fra hvert eneste løp har jeg altså nedprioritert. Jeg har primært gjort dette for min egen del uansett, men noen lesere og tilbakemeldinger er nødvendig for å opprettholde interessen for det man driver med. I morgen hadde det vært to uker siden sist jeg skrev noe her i bloggen, og jeg må innrømme at det er utrolig befriende å skrive når jeg har noe på hjertet og ikke noe mer eller mindre enn det. Det er mange som har spurt meg de siste to ukene om hvordan jeg har det og kommentert at det har vært veldig stille og rolig her i bloggen. Det er ene og alene fordi jeg ikke har hatt noe spesielt på hjertet som jeg ønsker å dele med resten av verden. Det kan selvfølgelig være både positivt og negativt, men sånn er det ihvertfall. Men plutselig skriver jeg så tastaturet går varmt igjen!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2010/03/21/formel-1-har-blitt-nedprioritert/

6 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • mats21 mars, 2010 kl 19:39

  Jeg har fundert på hvorfor det har vært så stille se, men regnet med at det skyldet at det var stille. Har jo ikke verdens mest aktive blogg selv, det er liksom begrenset hvor spennende det er og lese om at jeg sitter og drikker cola og ser tv:D
  Men jeg har full forståelse for at du velger og nedprioritere F1 skrivingen din, særlig om det ikke er interesse nok for det.
  Men jeg håper du deler andre ting med oss, det er alltid en glede og lese bloggen din:)

  • Robert21 mars, 2010 kl 19:47

  Synd vi ikke får lese det du mener om løpene da lengre, men da får vi heller diskutere løpet etter hvert løp i stedet da 🙂

  For i år har vi som mål, å få med oss alle løpene i Formel 1, uansett om vi må opp kl 05.30 for å komme frem.

  At du ikke skriver noe hver dag er jo egentlig forståelig. Er ikke alltid det skjer noe spennende som man vil dele med omverden.

  • kak21 mars, 2010 kl 19:47
   Forfatter

  Det er nok svært lite interessant å lese om SÅ trivielle ting, det er ihvertfall ikke noe jeg skriver ett innlegg om! Jeg har brukt fritiden til litt andre ting i det siste, så det har vært både lite tid og lite å skrive hjem om, for å si det sånn. Ihvertfall når det gjelder ting jeg mer enn gjerne deler med resten av verden. Noe ønsker jeg fortsatt å holde privat, selv om jeg har vært veldig åpen og personlig om det meste, spesielt etter at Anders døde.

  Det er nok så mange som skriver om Formel 1 på nett, det er nok hovedårsaken til at det ikke var så veldig stor interesse rundt mine Formel 1-artikler. Mulig jeg skred for mye og for detaljert også, for den saks skyld. Er jo ikke alle som er like opptatt av detaljer som meg!

  Min blogg har derfor gått fra å være en blogg om alle mulige «temaer» eller saker, til å bli en mer og mer personlig blogg. Det er ikke noe jeg bevisst har gjort, men det har blitt sånn. Formel 1 var vel det siste store «emnet» jeg skrev en masse om. Men det dukker nok sikkert opp noe Formel 1-relatert fremover også, bare ikke på regelmessig basis! Da føler jeg meg ikke «tvunget» til å måtte skrive noe etter hvert eneste løp. Enkelte ganger er løpene så dørgende kjedelige at jeg rett og slett ikke aner hva jeg skal skrive for noe. Bahrain Grand Prix var ett premieeksempel på det.

 1. Mistenker vel at F1 blir litt for periferert alene her på bloggen, men vi får finne på noe smart en gang i framtiden med et sted for mer generell motorsportblogging sånn at man faktisk kan få et publikum for det man skriver.

  Jeg har stort sett prøvd å unngå å lese det du skriver (om jeg ikke har sett ting av en eller annen grunn) eller sett løpet selv – og derfor ikke nødvendigvis brukt tida på å lese et sammendrag. Da er det nok mer interessant å ta opp en episode eller to fra et løp som kan diskuteres 🙂

  • kak22 mars, 2010 kl 12:09
   Forfatter

  Jeg har flere ganger tenkt tanken at Formel 1 «drukner» i alt det andre i bloggen, og at de som er interessert i Formel 1 ikke nødvendigvis er interessert i å lese alt det andre. Har derfor tenkt tanken at det burde vært skrevet på en egen webside/blogg. Men jeg har ikke vært så veldig sugen på å starte på noe helt nytt. Men det er nok større sjanse for flere lesere hvis det hadde vært en rendyrket Formel 1 og/eller motorsportblogg.

  Men for et slikt «prosjekt» hadde det nok vært smart å ha flere bidragsytere, slik at man ikke er alene om å gjøre alt.

  • kak22 mars, 2010 kl 12:19
   Forfatter

  Det har som sagt vært ganske tidkrevende å skrive disse sammendragene mine, men for de som har sett løpene er det vel ikke interessant å lese et sammendrag, de har jo sett løpet selv. For de som ikke har fått med seg løpet kan det kanskje være interessant å lese et sammendrag, mend mindre de har planer om å se løpet i opptak selvfølgelig. Da er selvfølgelig ikke resultatet interessant å få med seg heller.

  Det hadde kanskje vært mer interessant med korte oppdateringer om hvordan kvalifiseringen og løpet har gått, og sette fingeren på enkelte episoder som Mats Lindh sier… og så er det åpent for å kommentere/diskutere dette?

  Det er en løsning som ikke vil være så tidkrevende å holde oppdatert. Det er selvfølgelig heller ikke nødvendig med så veldig mange bilder heller.

  Jeg er alltid åpen for gode forslag, hvis det samtidig er noe jeg kan realisere og har mulighet til å følge opp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.