Første tur i bussen hos Borg Buss

Vi har i dag i hovedsak hatt gjennomgang av informasjon, sjåførhåndbok og hatt opplæring på billettautomaten. Har iløpet av en times tid «kjørt inn» ca 2.500 kroner på en hel haug med billetter, gruppebillett, påfylling av studentkort, månedskort og flexikort. Selv om billettautomaten ikke virket så veldig brukervennlig gikk det ganske greit. Men en ting er å sitte inne på kontoret og trykke ut fiktive billetter, det blir spennende å se hvordan det blir i praksis. Det viktigste er bare å stadfeste hvor langt passasjeren skal, og skrive ut en billett etter dette. Skulle man trykke feil er det ikke noe problem å få kansellert billetten. Å fylle opp månedskort og kontantkort var heller ikke noe vanskelig. Jeg har idag også fått utdelt pengeveske, en pengebeholdning, sjåførkort (til billettautomaten) og nøkkel for å komme meg inn på bygget til Borg Buss.

Jeg fikk meg også en kjøretur med buss for første gang hos Borg Buss idag. Vi lånte en av de første low entry bussene de fikk her i Fredrikstad med internnummer #124. Denne brukes idag bare til skolekjøring og som reservebuss. Jeg husker ikke helt detaljert hvor vi var iløpet av denne turen, men først ut riksvei 110 og tilbake mot Sellebakk. Vi var også opp Nabbetorpveien der den starter på Gudeberg rett utenfor Gamlebyen og opp igjennom noen gater som man knapt skulle tro at en buss hadde rute. Så var det Sellebakk og videre ut mot Torp og Moum før vi kjørte rundt og tilbake mot Gamlebyen og ut til Havnekontoret på Øra. Mener å huske at vi var en ny tur opp Nabbetorpveien og en runde på Sellebakk før vi returnerte via Nabbetorpveien igjen og inn til garasjen. Når jeg kom hjem idag ventet mitt nye førerkort med klassene B D S M T! 🙂 I morgen skal vi fortsette med billettautomaten og sikkert også litt mer kjøring. Fra mandag regner jeg med at det blir rutekjøring uten passasjerer for å bli kjent med rutene før jeg muligens begynner å kjøre med passasjerer fra onsdag.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/28/forste-tur-i-bussen-hos-borg-buss/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.