Sebastian Loeb har brukket armen

Rally verdensmester Sebastian Loeb har brukket armen når han trente på en terrengsykkel. Det resulterer i at Sebastian Loeb ikke kan delta i Rally Tyrkia fra 13. til 15. oktober. Han leder med såpass mye på Marcus Grönholm at det ikke er fullstendig krise, men han kunne ha blitt kåret for rally verdensmester for tredje året på rad den helgen hvis han hadde sikret seg nok poeng i forhold til Marcus Grönholm. Nå må Kronos-teamet finne en erstatter for Sebastian Loeb for å sikre seg konstruktørpoeng mens Sebastian er ute på «sidelinjen». Mer om dette på motorsport.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/27/sebastian-loeb-har-brukket-armen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.